Νασρί: «Απλά άξιοι συγχαρητηρίων οι συμπαίχτες μου»

Ο Σαμίρ Νασρί πιστεύει ότι παρά το καλό ποδόσφαιρο που έπαιξε φέτος η Άρσεναλ δε θα τους αποδοθούν τα εύσημα που τους αναλογούν, αφού για μία ακόμη χρονιά έμειναν μακριά από τρόπαια.



Νασρί: «Απλά άξιοι συγχαρητηρίων οι συμπαίχτες μου»

«Είναι άδικο», αναφέρει ο Νασρί, «γιατί εμείς δεν είμαστε ομάδα που φτιάχτηκε με μεταγραφές εκατομμυρίων όπως άλλες. Βασιζόμαστε σε νέους ποδοσφαιριστές και έναν συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού που προσφέρει θέαμα και στον κόσμο. Αποδείξαμε φέτος ότι έχουμε όλα τα απαραίτητα συστατικά για να ανταγωνιστούμε τον οποιονδήποτε και ωριμάζουμε συνεχώς. Ελπίζω να μην υπάρξουν μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ την επόμενη σεζόν γιατί μπορούμε να επιτύχουμε μεγάλα πράγματα».

Στη συνέχεια δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στους συνεχείς και μακροχρόνιους τραυματισμούς από τους οποίους υπέφεραν την τρέχουσα σεζόν οι «κανονιέρηδες»:

Οι τραυματισμοί πάντα υπάρχουν σε μία ομάδα αλλά εμάς δεν είχε προηγούμενο αυτό που έγινε φέτος. Δεν γνωρίζω άλλη ομάδα να αγωνίζεται χωρίς τους πέντε κορυφαίους της ποδοσφαιριστές και να πραγματοποιεί μία τόσο αξιόλογη πορεία όπως εμείς. Νομίζω ότι χωρίς τραυματισμούς θα ήμασταν αυτοί τη στιγμή στην κορυφή της Πρέμιερσιπ και στον ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Το γεγονός αυτό είναι άλλο ένα σημείο που πρέπει να μας πιστωθεί».