Φλέτσερ: "Δε θα αντέξει η Τσέλσι"

Ο Ντάρεν Φλέτσερ ελπίζει ότι η Τσέλσι θα λυγίσει στο βάρος της πίεσης όσο το πρωτάθλημα οδεύει προς το τέλος του και τελικά θα δει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να την προσπερνάει.



Φλέτσερ:

Με τρεις αγώνες να απομένουν και την ομάδα του μόλις έναν βαθμό πίσω από τους «μπλε», ο Φλέτσερ δηλώνει αισιόδοξος για την ανατροπή: «Όλη η πίεση βρίσκεται σε αυτούς, γιατί είναι πρώτοι αυτή τη στιγμή, έχοντας μάλιστα απολέσει την ευκαιρία να καθαρίσουν την υπόθεση “τίτλος” μετά την ήττα τους από την Τότεναμ. Τα πόδια τους είναι πλέον πιο βαριά από πριν και πρέπει να κοιτάξουμε τους εαυτούς μας τώρα. Να κάνουμε εμείς αρχικά το απόλυτο και να περιμένουμε δικό τους στραβοπάτημα.Ποτέ δε πιστέψαμε ότι χάθηκαν όλα, ούτε μετά την ισοπαλία μας με την Μπέρμιγχαμ. Απλά συγκεντρωθήκαμε και συνεχίσαμε τις υποχρεώσεις μας και να που μπήκαμε πάλι δυνατά στην διεκδίκηση της Πρέμιερσιπ».

Στη συνέχεια ο Σκωτσέζος διεθνής στάθηκε στη σπουδαιότητα της εκτός έδρας νίκης τους στο τοπικό ντέρμπι εναντίον της Σίτι: «Με τη νίκη μας αυτή αγχώσαμε την Τσέλσι, αλλά δώσαμε ένα επιπλέον κίνητρο και στην Τότεναμ για τη μάχη της τέταρτης θέσης. Το πρωτάθλημα φέτος είναι πολύ δυνατό και αυτό είναι καλό για όλους. Υπήρξαν αναπάντεχα αποτελέσματα στη διάρκεια της σεζόν και ελπίζουμε η Τσέλσι να φέρει άλλο ένα τέτοιο για να βρεθούμε μπροστά και να πετύχουμε το στόχο μας».