Οι Άγγλοι γράφουν για τον Άρη!

Στη πολύ καλή οργάνωση του Άρη στάθηκαν τα μεγαλύτερα αγγλικά Μέσα για τον αγώνα με τη Μάντσεστερ Σίτι και στην αδυναμία των «πολιτών» να διασπάσουν την πολυπρόσωπη άμυνά του. Το england365.gr σας παρουσιάζει τι γράφουν στο Νησί.



Οι Άγγλοι γράφουν για τον Άρη!


«Δεν μπόρεσε να βρει τρόπο η Σίτι να διασπάσει τον συμπαγή άμυνα του Άρη και το παιχνίδι έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα» αναφέρει το «ΒΒC» που παράλληλα κάνει λόγο για τη χαμένη ευκαιρία του Τζέκο που σταμάτησε ο Μιχάλης Σιφάκης.

«Στο 0-0 έμεινε η Σίτι με τον Άρη» αναφέρουν χαρακτηριστικά στο «Skysports» κάνοντας παράλληλα λόγο για τη ρεβάνς (24/2). Όσον αφορά το παιχνίδι, γίνεται λόγος για την πολύ καλή απόδοση του Μιχάλη Σηφάκη, για την μεγάλη απόκρουση στην κεφαλιά του Τζέκο, και του Τζο Χαρτ που σταμάτησε σουτ του Νέτο έξω από την περιοχή.

Στη σύνθεση του Ρομπέρτο Μαντσίνι που δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη απέναντι στον Άρη και τη σημασία του επαναληπτικού για τη Σίτι στάθηκαν στην ιστοσελίδα της «DailyMail». «Παρά την πολύ καλή σύνθεση που παρέταξε ο Ρομπέρτο Μαντσίνι στον αγωνιστικό χώρο οι παίκτες της Σίτι δεν μπόρεσαν να βρουν λύση για να πάρουν τη νίκη απέναντι στον Άρη και τώρα πρέπει να νικήσουν στον επαναληπτικό για να αποφύγουν τον αποκλεισμό από τη συνέχεια της διοργάνωσης».