Φουλ-αμ-υνα

Με άμυνα γρανίτη, αλληλοκαλύψεις και συγκέντρωση, η Φούλαμ συσπειρωμένη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα έξω από την περιοχή της κατάφερε να πάρει το 0-0 στη Γερμανία απέναντι στο επιθετικό αλλά αναποτελεσματικό Αμβούργο, για τον πρώτο ημιτελικό του Γιουρόπα Λιγκ.



Φουλ-αμ-υνα

Η Φούλαμ δε ρίσκαρε καθόλου. Παίζοντας αποκλειστικά με αντεπιθέσεις και έχοντας στο μυαλό της μόνο το πώς θα κρατήσει αλώβητη την εστία της, τελικά το πέτυχε. Οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν σημαντικές ευκαιρίες και τις λίγες φορές που τα κατάφεραν στο τελευταίο εικασάλεπτο του αγώνα, βρήκαν απέναντί τους τον Αυστραλό πορτιέρο Σβάρτσερ που μόνο κουρασμένος από το πολύωρο ταξίδι δεν έδειξε. Τώρα στην Αγγλία οι Λονδρέζοι θα επιχειρήσουν να τελειώσουν την προσπάθεια που άρχισαν καλά με την εκτός έδρας ισοπαλία και να πάρουν στον επαναληπτικό την πολυπόθητη πρόκριση για τον τελικό της διοργάνωσης.

Οι συνθέσεις:

Αμβούργο: Ροστ, Ντεμέλ (82' Ρινκόν), Ζερόμ Μπόατενγκ, Ματάισεν, Αογκό, Ζε Ρομπέρτο, Γιάρολιμ, Πιτρόιπα, Τροχόβσκι, Γκερέρο (72' Πέτριτς), Φαν Νίστελροοϊ.

Φούλαμ: Σβάρτσερ, Μπέιρντ, Χιούτζις, Χάνγκελαντ, Κοντσέσκι, Ετούχου, Μέρφι, Νταφ, Ντέιβις, Γκέρα, Ζαμόρα (52' Ντέμπσεϊ).


TAGS: