«Δένει» Γουίκαμ η Ίπσουιτς

«Φλέβα χρυσού» έχουν αντιληφθεί πως χτύπησαν στην Ίπσουιτς, με τον Κόνορ Γουίκαμ και δεν είναι διατεθειμένοι να τον χάσουν. Ο 17χρονος στράικερ έχει συγκεντρώσει τα βλέμματα πολλών ομάδων της Πρέμιερ και θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του αγγλικού ποδοσφαίρου.



«Δένει» Γουίκαμ η Ίπσουιτς

Ο τεχνικός της Ίπσουιτς, Πολ Τζιούελ, έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες για να ανανεώσει τη συνεργασία με τον Γουίκαμ, ειδικά μάλιστα μετά το χατ-τρικ που πέτυχε ο τελευταίος κόντρα στην Ντονκάστερ. «Κάθε παίκτης έχει μια τιμή, ρωτήστε τη Γιουνάιτεντ να σας πει για τον Ρονάλντο αν δεν με πιστεύετε! Εγώ, όμως, δεν πρόκειται να πουλήσω τον Γουίκαμ. Και για να σας απαντήσω στις ερωτήσεις σας, δεν είχα, κιόλας, την ευκαιρία να τον πουλήσω, καθώς από τη στιγμή που είμαι εδώ κανείς δεν έχει ενδιαφερθεί για τον παίκτη», τόνισε ο Τζιούελ και με αυτόν τον τρόπο έδωσε τέλος στα σενάρια που θέλουν τις Λίβερπουλ, Νιούκαστλ και Τότεναμ να κινούνται για την απόκτησή του.

«Αν έχεις έναν εγγυημένο σκόρερ στην ομάδα, τότε σου δίνει σχεδόν τα πάντα και αυτό είναι πολύ σημαντικό στην Τσάμπιονσιπ. Μπορεί να κάνει τη διαφορά», συμπλήρωσε ο τεχνικός της Ίπσουιτς, ο οποίος έκλεισε κάνοντας συγκρίσεις στα ρόστερ της ΚΠΡ, της Νότιγχαμ Φόρεστ και της Κάρντιφ σε σχέση με τη δική του ομάδα.

Ο 17χρονος επιθετικός έχει τραβήξει τα βλέμματα πολλών ομάδων της Πρέμιερ, ενώ μετρά πολλές συμμετοχές με τα μικρότερα ηλικιακά κλιμάκια της εθνικής Αγγλίας. Η Ίπσουιτς βρίσκεται στην 13η θέση της βαθμολογίας, έχοντας συγκεντρώσει 42 βαθμούς, με τον Γουίκραμ να έχει σκοράρει 5 φορές σε 24 αγώνες.