Και στην Αθήνα... Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Εξι χρόνια μετά την ίδρυση της αναγνωρισμένης από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ λέσχης της Θεσσαλονίκης ήρθε η ώρα να αποκτήσει και η Αθήνα το δικό της παράρτημα της Πανελλήνιας Λέσχης Φίλων Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ.



Και στην Αθήνα... Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Τα επίσημα... γεννητούρια του Manchester United Hellenic Supporters Club Athens Branch (Πανελλήνια Λέσχη Φίλων Manchester United Παράρτημα Αθηνών) έγιναν χθες το βράδυ στην James Joyce Irish Pub που βρίσκεται στην οδό Άστιγγος 12 στο Μοναστηράκι, σε συνδυασμό με την κοπή της πρωτοχρωνιάτικης πίτας. 

Οι εν Ελλάδι «Red Devils» είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τον αγώνα με την Μαρσειγ, αλλά και να συζητήσουν και… να τραγουδήσουν  για την αγαπημένη τους ομάδα.  Μπορεί να μην πανηγύρισαν κάποιο γκολ (υπάρχει, όμως, και η ρεβάνς του Ολντ Τράφορντ όπως  υποστηρίζουν), αλλά η βραδιά ήταν συναρπαστική, μαγική, κατακόκκινη!

Περίπου 200 φίλοι του δημοφιλέστερου συλλόγου της Γης εγκαινίασαν και επισήμως τη «ζωή» του αθηναϊκού παραρτήματος της λέσχης  και κάποια από τα μέλη κέρδισαν τα τυχερά φλουριά της πίτας που ως «έπαθλο» είχαν δύο ρετρό φανέλες της ομάδας. Η «ψυχή» του αθηναϊκού κλαμπ Αργύρης Τσακιργιάννης και η -κατά το ήμισυ συμπατριώτισσα του Σερ Αλεξ- Θάλεια Μαρία Λόβερινγκ, ήταν τα τυχερά μέλη που έφυγαν από την εκδήλωση με τα... ιερά κειμήλια.

Ο πρόεδρος της λέσχης της Θεσσαλονίκης Γιάννης Καμπούρης, που βρέθηκε στην Αθήνα μαζί με τον γραμματέα Ηλία Λάζο και τον υπεύθυνο επικοινωνίας Σταύρο Μακρή, ήταν αυτός που έκοψε την πίτα και που στον σύντομο λόγο του ευχήθηκε υγεία και ευτυχία στους φίλους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και θριάμβους στην αγαπημένη τους ομάδα.

Σημειωτέον ότι στην παρέα βρέθηκαν και μέλη του συνδέσμου της Λίβερπουλ με επικεφαλής τον πρόεδρό τους Γιάννη Σκοτίδα.

Οσοι θέλουν να έρθουν στην παρέα μας, μπορούν να ενημερωθούν από τη σελίδα MAN UTD HELLENIC SUPPORTERS CLUB στο Facebook, μέσω της οποίας θα γίνεται κάθε επίσημη ενημέρωση για τις δραστηριότητές μας. Μπορούν επίσης να απευθυνθούν για εγγραφές στον κ. Γιάννη Καμπούρη (6944502554) και για τις δραστηριότητές του αθηναϊκού παραρτήματος στον κ. Αργύρη Τσακιργιάννη (6938975761)