Έμειναν δύο για την δεύτερη θέση...

Λιντς και Μίλγουολ πέτυχαν τις αναγκαίες νίκες εντός έδρας κόντρα σε Μίλτον Κέϊνς Ντονς και Λέϊτον Όριεντ, αντίστοιχα και φουντώνει η μάχη για την απευθείας άνοδο, με την Νόριτς να πανηγυρίζει πλέον και τον τίτλο του πρωταθλητή στην κατηγορία.



Έμειναν δύο για την δεύτερη θέση...

Η Νόριτς, με την νίκη που σημείωσε με 2-0 στο «Κάροου Ρόουντ» επί της Τζίλιγχαμ εξασφάλισε και τον τίτλο του πρωταθλητή στην κατηγορία, πέραν της απευθείας ανόδου που είχε πετύχει από πριν.

Η μάχη της δεύτερης θέσης καλά κρατεί με Λιντς (να κερδίζει με 4-1 εντός την Ντονς) και Μίλγουολ (με 2-1 εντός την Λέϊτον Όριεντ), όπου μάλλον θα είναι οι δυο βασικοί μαχητές καθώς Τσάρλτον και Σουίντον έχασαν και άλλο έδαφος, αποσπώντας ισοπαλίες εκτός κόντρα σε Έξετερ και Γουίκομ.

Τέλος και τα πλέϋ-οφ, με την τελευταία θέση να εξασφαλίζει η Χάντερσφιλντ με το 6-0 εκτός επί της Στόκπορτ, παρά την φιλότιμη προσπάθεια της Σαουθάμπτον (της στοίχισε η ισοπαλία μεσοβδόμαδα με την Όλνταμ, 0-0).

Στα του υποβιβασμού, η Σαουθέντ έγινε η δεύτερη ομάδα μετά την Στόκπορτ που υποβιβάζεται, λόγω της ισοπαλίας με 2-2 εκτός κόντρα στην Όλνταμ.

Λιγόστεψαν και οι ελπίδες της Γουίκομ με την ισοπαλία 2-2 εντός κόντρα στην Σουίντον ενώ βάση των υπολοίπων αποτελεσμάτων, Τρανμίρ, Τζίλιγχαμ, Έξετερ και Λέϊτον θα παλέψουν μέχρι τέλους για την παραμονή.