Ρούνεϊ: «Προσοχή και συγκέντρωση»!

Το «καμπανάκι» του κινδύνου ενόψει του δύσκολου προγράμματος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Αγγλία και στην Ευρώπη έκρουσε ο Γουέιν Ρούνεϊ, ο οποίος ζήτησε προσοχή και συγκέντρωση από τους συμπαίκτες του.



Ρούνεϊ: «Προσοχή και συγκέντρωση»!

«Σε αυτή τη χρονική στιγμή, πρέπει να παραμείνεις συγκεντρωμένος και επικεντρωμένος στον στόχο σου. Αυτό είναι το πιο σημαντικό, διότι αν κοιτάξεις μακριά και αρχίσεις να σκέφτεσαι τα άλλα παιχνίδια, όλα θα πάρουν το λάθος δρόμο. Έχουμε μπροστά μας τρία σημαντικά παιχνίδια στην Πρέμιερ Λιγκ, με Γουίγκαν, Τσέλσι και Λίβερπουλ. Η Άρσεναλ επίσης στο Κύπελλο Αγγλίας και η Μαρσέιγ στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η περίοδος αυτή είναι καθοριστική για εμάς», τόνισε αρχικά ο επιθετικός των «κόκκινων διαβόλων» και πρόσθεσε:

«Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε τη προσπάθεια, να δημιουργούμε ευκαιρίες και αν καταφέρουμε να περάσουμε αλώβητοι από αυτά τα παιχνίδια, εντάξει. Νομίζω ότι θα είμαστε εκεί και θα μαχόμαστε για τα τρόπαια».

Ερωτηθείς στη συνέχεια για το πρώτο παιχνίδι της ομάδας του στη Γαλλία, κόντρα στη Μαρσέιγ και τη «λευκή» ισοπαλία, απάντησε: «Ξέρουμε ότι το 0-0 είναι επικίνδυνο αποτέλεσμα. Πολύ περισσότερο αν καταφέρουν να σκοράρουν μέσα στο Ολντ Τράφορντ. Αισιοδοξούμε όμως ότι θα τους νικήσουμε στην έδρα μας. Πρέπει να είμαστε θετικοί. Ξέρουμε ότι τους έχουμε στην έδρα μας και αν νικήσουμε θα περάσουμε στην επόμενη φάση. Αυτός είναι ο βασικός μας στόχος και αυτό θέλουμε να κάνουμε. Είμαστε περήφανοι με το ρεκόρ μας στα εκτός έδρας ευρωπαϊκά παιχνίδια (23 ματς αήττητοι) και θέλουμε να συνεχίσουμε».