Μπέρμιγχαμ τέλος για Μπόιερ

Να βρει νέο σταθμό να συνεχίσει την καριέρα του διεμήνυσε στον Λι Μπόιερ η διοίκηση της Μπέρμιγχαμ, καθώς δεν είναι διατεθειμένη να προσφέρει νέο συμβόλαιο στον 34χρονο Άγγλο μέσο.



Μπέρμιγχαμ τέλος για Μπόιερ

Τι και αν ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες της Μπέρμιγχαμ στον Τελικό του Λιγκ Καπ κόντρα στην Άρσεναλ και βοήθησε τους «μπλε» να πάρουν το κύπελλο; Αυτό δεν είναι αρκετό να τον κρατήσει στο «Σεντ Άντριους», καθώς όπως ο ίδιος είπε το τέλος του με την ομάδα πλησιάζει: «Αυτή τη στιγμή, η ομάδα λέει όχι στο ενδεχόμενο ανανέωσης του συμβολαίου μας. Κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να συμβεί, άρα εγώ από την πλευρά μου κοιτάω για κάποια άλλη ομάδα. Θα ήθελα, πάντως, να μείνω και μπορεί να αλλάξει η γνώμη τους, ποτέ δεν ξέρεις. Αλλά εξαρτάται από την ομάδα, εγώ το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να κοιτάω το πώς εμφανίζομαι στο γήπεδο».

Ο Μπόιερ αγωνίζεται εδώ και δύο χρόνια στους «μπλε» και τονίζει ότι …δεν τον έχουν πάρει τα χρόνια: «Μπορεί να είμαι 34, αλλά αισθάνομαι μια χαρά. Ο κόσμος αναρωτιέται αν μπορώ να βρίσκομαι από τη μια περιοχή στην άλλη και αν μπορώ να κάνω αυτά που έκανα μερικά χρόνια πριν. Πιστεύω ότι απέδειξα τι μπορώ να κάνω απέναντι στην Άρσεναλ, στον τελικό, ενώ έχω σκοράρει σημαντικά τέρματα μέσα στη χρονιά κόντρα σε Τσέλσι και Γιουνάιτεντ. Τίποτα δεν έχει αλλάξει με την πάροδο των ετών και πιστεύω ότι έχω το δικαίωμα να παραμείνω».