Κιν και Μπατ συναντιούνται ξανά

Ο Νίκι Μπατ αποτελέσε βασικό γρανάζι στη φετινή μηχανή της Νιουκάστλ για την άνοδο όμως με τη λήξη της σεζόν θα αποχωρήσει. Ο Ρόι Κιν φρόντισε να του ανοίξει την πρώτη πόρτα, αυτήν την Ίπσουιτς



Κιν και Μπατ συναντιούνται ξανά
Ο 35χρονος μέσος της Νιουκάστλ ξεκαθάρισε με δηλώσεις του την προηγούμενη εβδομάδα ότι δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Νιουκάστλ, το οποίο λήγει στις 30 Ιουνίου. Δήλωσε βέβαια ότι θα εξακολουθήσει να αγωνίζεται και ότι δεν σκέφτεται να σταματήσει το ποδόσφαιρο.
 
Ο Ρόι Κιν, με σημερινές του δηλώσεις στο Sky Sports δεν θέλησε να κάνει ξεκάθαρο το ενδιαφέρον του για τον Μπατ αλλά από τις δηλώσεις του έδειξε ότι μόνο αδιάφορος δεν είναι για να τον δει να αγωνίζεται στο "Πόρτμαν Ρόουντ". "Είμαι σίγουρος ότι δεν θα αποσυρθεί. Μπορεί ακόμα να παίξει μπάλα σε υψηλό επίπεδο. Όσο μπορείς να παίξεις, πρέπει να παίζεις. Για να γίνεις προπονητής έχεις αρκετά χρόνια μπροστά σου" τόνισε ο Κιν και πρόσθεσε "Αν θα τον ήθελα στην Ίπσουιτς;Το μεγαλύτερο πλήγμα για μας φέτος ήταν ότι έλειπε η δική του εμπειρία από την ομάδα"