Πάτησε γκάζι ο Ρούνεϊ

Παρά τις πρώτες εικασίες που τον ήθελαν να μένει εκτός αποστολής για το παιχνίδι με τη Μίλαν την Τετάρτη για τον επαναληπτικό της φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Γουέιν Ρούνεϊ προπονήθηκε κανονικά και τέθηκε στη διάθεση του Φέργκιουσον.



Πάτησε γκάζι ο Ρούνεϊ

Παρά τις πρώτες εικασίες που τον ήθελαν να μένει εκτός αποστολής για το παιχνίδι με τη Μίλαν την Τετάρτη για τον επαναληπτικό της φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Γουέιν Ρούνεϊ προπονήθηκε κανονικά και τέθηκε στη διάθεση του Φέργκιουσον. Ο διεθής φορ έδωσε κανονικά το «παρών» στη σημερινή προπόνηση των «κόκκινων διαβόλων» και ολοκλήρωσε το πρόγραμμα χωρίς να αισθανθεί την παραμικρή ενόχληση, με τον Σκωτσέζο τεχνικό να τον υπολογίζει για τη γραμμή κρούσης της ομάδας.

Ο Γουέι Ρούνεϊ είχε αποχωρήσει με ενοχλήσεις στο γόνατο από τον τελικό του Λιγκ Καπ ενάντια στην Άστον Βίλα, συμμετέχοντας στο διεθνές φιλικό της Αγγλίας με την Αίγυπτο την περασμένη Τετάρτη στο «Γουέμπλεϊ», κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να υποτροπιάσει ο τραυματισμός του. Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον είδε σήμερα με ικανοποίηση τον ποδοσφαιριστή να συμμετέχει κανονικά στην προπόνηση της ομάδας, δείχνοντας πως έχει ξεπεράσει το πρόβλημα στο γόνατο. Ο Ρούνεϊ είναι πλέον ετοιμοπόλεμος για να ενισχύσει την επιθετική γραμμή της Μάντσεστερ στη ρεβάνς με τη Μίλαν στο «Όλντ Τράφορντ», στην προσπάθειά της να διατηρήσει το προβάδισμα του πρώτου αγώνα (νίκη 3-2) και να πανηγυρίσει την πρόκριση στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ.