Τα Βραβεία του Φεβρουαρίου

Ανακοινώθηκαν τα καθιερωμένα βραβεία του Καλύτερου Προπονητή και Καλύτερου Ποδοσφαιριστή για το Φεβρουάριο σε Τσαμπιονσιπ, League One και League Two. Το england365.gr σας παρουσιάζει τους νικητές και τι ειπώθηκε στο περιθώριο της εκδήλωσης.



Τα Βραβεία του Φεβρουαρίου

Προπονητής του Μήνα


Τσάμπιονσιπ - Μπρένταν Ρότζερς (Σουόνσι)

Ο Ρότζερς οδηγεί την ομάδα του στις θέσεις που οδηγούν σε απευθείας άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ, καθώς είναι δεύτερη στη βαθμολογία πίσω από την ΚΠΡ. Ο πρώην τεχνικός της Τσάρλτον, ο οποίος είναι μέλος της κριτικής επιτροπής, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τις επιδόσεις της ομάδας του Ρότζερς: «Η Σουόνσι είχε έναν εκπληκτικό μήνα, ενώ έκανε και μια ανατροπή στο Μίντλεσμπρο και κέρδισε στην έδρα της την Λιντς, με την οποία και παλεύουν για την άνοδο».

League One - Ντάρεν Φέργκιουσον (Πιτέρμπορο)

Έχει το όνομα και μάλλον έχει και τη χάρη του Σερ Άλεξ, καθώς οδηγεί την Πιτέρμπορο σε …υψηλές πτήσεις. 4 εκτός έδρας νίκες, με 21 γκολ ενεργητικό και 14 κερδισμένοι βαθμοί ήταν ένα ικανοποιητικό δείγμα για τους κριτές, οι οποίοι δεν δυσκολεύτηκαν να αποφασίσουν ποιος είναι ο καλύτερος προπονητής της κατηγορίας για το Φεβρουάριο.

League Two - Γκράχαμ Τέρνερ (Σιούσμπερι)

Αήττητη τελείωσε τον περασμένο μήνα η ομάδα του Τέρνερ, κάτι που του έδωσε το βραβείο του καλύτερου προπονητή. Η Σιούσμπερι βρίσκεται στην 5η θέση και απέχει μόλις 2 βαθμούς από την τρίτη θέση, που οδηγεί σε απευθείας άνοδο. «Η άνοδος της ομάδας στηρίζεται στην πολύ καλή της άμυνα, αφού δέχθηκε μόλις 1 γκολ σε 5 αγώνες, ενώ είχε και 11 γκολ ενεργητικό», τόνισε από την πλευρά της η Έμα Κόλινς, εκπρόσωπος των χορηγών.



Παίκτης του Μήνα


Τσάμπιονσιπ - Κόνορ Γουίκαμ (Ίπσουιτς)

Αποτελεί ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα της κατηγορίας και ήδη πολλές ομάδες, από τις πρώτες θέσεις της Πρέμιερ μάλιστα, ρίχνουν κλεφτές ματιές στον νεαρό στράικερ. 4 γκολ και το πρώτο του χατ τρικ αποτελούν τα κατορθώματά του για τον τελευταίο μήνα, ενώ και τον περασμένο Απρίλιο είχε αποσπάσει το βραβείο του Καλύτερου Νεαρού Παίκτη της Χρονιάς 2009-2010.

League One – Κρέγκ Μάικλ – Σμίθ (Πιτέρμπορο)

Υπόθεση της Πιτέρμπορο είναι και το βραβείο για τον καλύτερο ποδοσφαιριστή, καθώς τα 7 τέρματα που πέτυχε ο Σμιθ τον έφεραν στην πρώτη θέση των προτιμήσεων. «Βελτιώθηκε πολύ στο παιχνίδι του και είναι καλύτερος και στον τεχνικό τομέα. Αποτελεί τον πρώτο μας σκόρερ στην κατηγορία και ελπίζω να συνεχίσει τις καλές του εμφανίσεις», τόνισε ο προπονητής του, Ντάρεν Φέργκιουσον.

League Two – Ράιαν Λόου (Μπέρι)

7 γκολ σε 6 αγώνες δεν είναι αμελητέα ποσότητα, ειδικά όταν αυτό γίνεται μέσα σε ένα μήνα. Με αυτόν τον τρόπο κράτησε ζωντανή την Μπέρι στην προσπάθεια που κάνει για να εξασφαλίσει την άνοδό της.