Ετοιμάζει πρόταση για Παστόρε η Γιουνάιτεντ

Η ανάγκη για ενίσχυση στη μεσαία γραμμή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι δεδομένη και σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα βρετανικά δίκτυα, ο πρώτος στόχος των «κόκκινων διαβόλων» είναι ο Χαβιέ Παστόρε.



Ετοιμάζει πρόταση για Παστόρε η Γιουνάιτεντ

Ο μέσος της Παλέρμο πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις στο Καμπιονάτο και σύμφωνα με τον ραδιοφωνικό σταθμό της Αργεντινής «Event» η διοίκηση της Γιουνάιτεντ έχει παρακολουθήσει στενά τον 21 ετών άσο και είναι έτοιμη να καταθέσει επίσημη πρόταση για την απόκτησή του. Οι Σικελοί κοστολογούν τον Παστόρε με 40 εκατομμύρια ευρώ, ενώ για την απόκτησή του έχουν ενδιαφερθεί μεταξύ άλλων και οι Ίντερ, Μίλαν, Γιουβέντους, Ρεάλ Μαδρίτης, Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι.

Παρά το όργιο φημών για την μεταγραφή του παίκτη, ο Παστόρε υπέγραψε, μόλις, τον περασμένο Ιανουάριο νέο συμβόλαιο με την Παλέρμο έως τον Ιούνιο του 2015. Είναι κάτοικος του Παλέρμο από το 2009, όταν και αποκτήθηκε από την Ουρακάν, ενώ την ίδια χρονιά έκανε και το ντεμπούτο του με την εθνική ομάδα της χώρας του, ενώ ήταν μέλος και της αποστολής για το Μουντιάλ του 2010. Φέτος, μετράει 10 γκολ σε 28 παιχνίδια πρωταθλήματος, ενώ έχει και 4 ασίστ.