Μπράγκα - Λίβερπουλ (preview)

Στην Πορτογαλία για το παιχνίδι με την Μπράγκα ταξιδεύει η Λίβερπουλ, με το ηθικό στα ύψη μετά τη μεγάλη νίκη επί της Γιουνάιτεντ. Χωρίς τον Στίβεν Τζέραρντ οι "κόκκινοι" θα προσπαθήσουν να βάλουν τις βάσεις για την πρόκριση στους "8" του Γιουρόπα Λιγκ.



Μπράγκα - Λίβερπουλ (preview)

Η Μπράγκα, η οποία προέρχεται από τη μεγάλη της νίκη επί της Μπενφίκα για το πρωτάθλημα, μετράει 3 νίκες με 2-0 στα τελευταία της ισάριθμα ευρωπαϊκά παιχνίδια και θέλει να προσθέσει άλλη μια νίκη που θα της δώσει το δικαίωμα να ελπίζει σε πρόκριση. Ο Ντομίνγκος αναμένεται να παρατάξει ένα συμπαγές σύνολο, ειδικά στο χώρο του κέντρου και δεν αντιμετωπίζει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Βάθος στην άμυνα και τακτική αντεπιθέσεων αναμένεται να είναι οι οδηγίες προς τους παίκτες της Μπράγκα.

Από την πλευρά της η Λίβερπουλ θα στερηθεί των υπηρεσιών του αρχηγού της, καθώς ο Στίβεν Τζέραρντ έμεινε στην Αγγλία για να υποβληθεί σε εξετάσεις για τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί, ενώ και ο Λουίς Σουάρες δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί σε ευρωπαϊκά παιχνίδια. Επίσης απών θα είναι και ο Φάμπιο Αουρέλιο, ενώ στον πάγκο θα καθίσει ο Άντι Κάρολ.

Πιθανές ενδεκάδες:

Μπράγκα: Άρτουρ – Γκαρσία, Κακά, Ροντρίγκες, Σίλβιο – Άλαν, Μοσάρο, Βιάνα, Πάουλο Σέζαρ, Μπαρμπόσα – Λίμα

Λίβερπουλ: Ρέινα – Τζόνσον, Κάραγκερ, Σκρτελ, Γουίλσον - Μεϊρέλες, Λούκας, Πόουλσεν – Μάξι, Κόουλ - Κάουτ