Ελπίζει στην ανανέωση ο Χάλ

Πρόταση για την ανανέωση του συμβολαίου του με την Κόβεντρι, που λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι, πιστεύει ότι αξίζει ο αμυντικός της ομάδας, Μάρκους Χάλ.



Ελπίζει στην ανανέωση ο Χάλ

Πρόταση για την ανανέωση του συμβολαίου του με την Κόβεντρι, που λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι, πιστεύει ότι αξίζει ο αμυντικός της ομάδας, Μάρκους Χάλ. Ο 33χρονος ποδοσφαιριστής αισιοδοξεί ότι βάσει της απόδοσής του στα παιχνίδια της Κόβεντρι, θα ήταν λογική μια πρόταση για ανανέωση της συνεργασίας του με το σύλλογο.

Ο Χάλ επανήλθε στη δράση το Σαββατοκύριακο στο παιχνίδι με αντίπαλο την Πίτερμπορο (νίκη 1-0), εμφανίζοντας θετικά σημάδια και δείχνοντας στον προπονητή της ομάδας, Κρίς Κόλεμαν - με τον οποίο θα έχει συνάντηση μέσα στην εβδομάδα - ότι αξίζει την ευκαιρία. «Η εμφάνισή μου ας αποτελέσει τεκμήριο της αξίας μου» δήλωσε ο έμπειρος αμυντικός, εκφράζοντας την αισιοδοξία του για την συνέχιση της καριέρας του στην Κόβεντρι: «Ο προπονητής μου ξέρει πόσο πολύ θέλω να συνεχίσω στην ομάδα και τις επόμενες μέρες ελπίζω να πάρω τη θετική απάντηση, γιατί ξέρω ότι έχω ακόμη πολλά να δώσω» .