«Μπεκς», σαν εσένα κανείς! (video)

Τραγική ειρωνεία… Ο άνθρωπος που έχει δώσει και τη ψυχή του για το ποδόσφαιρο, αγωνίζεται με το ίδιο σθένος και πάθος όπως στα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα και προσπαθεί παρά τα 35 του χρόνια να βρίσκεται σε top επίπεδο, ακούει- διαβάζει- βλέπει τα απαξιωτικά σχόλια των δήθεν «αντικειμενικά ποδοσφαιρόφιλων» για … σοουμπιζιλίκι και high class ζωή... Η απάντηση, όμως, σε όλους αυτούς ήρθε πριν τρία χρόνια.



«Μπεκς», σαν εσένα κανείς! (video)

Τη μέρα που ο «Μπεκς» θα θυμάται για όλη του τη ζωή, ως μια από τις σημαντικότερες της επαγγελματικής του καριέρας. Σαν σήμερα, στις 26 Μαρτίου του 2008, ο έμπειρος μέσος γίνεται μέλος του κλειστού κλαμπ των Άγγλων που έπιασε τις 100 συμμετοχές με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Η Αγγλία μετέβη πριν τρία χρόνια στη Γαλλία για το φιλικό με τους «τρικολόρ». Ο Μπέκαμ αγωνίστηκε βασικός, καταχειροκροτήθηκε από το κοινό του «Σταντ ντε Φρανς» και έλαβε αναμνηστική φανέλα των «λιονταριών» με το νούμερο 100 αναγραφόμενο στην πλάτη (φώτο).

Για την ιστορία, ο έμπειρος σούπερ σταρ αγωνίστηκε 63 λεπτά, ενώ η Γαλλία νίκησε 1-0 χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ριμπερί. Από τότε μέχρι σήμερα, ο «Μπεκς» έχει φτάσει τις 115 συμμετοχές και είναι 2ος πίσω από τον Πίτερ Σίλτον (125). Την υπόλοιπη πεντάδα συμπληρώνουν οι Μπίλι Ράιτ (105), Μπόμπι Τσάρλτον (106) και Μπόμπι Μουρ (108).

Λίγους μήνες αργότερα, στο Γουέμπλεϊ ο Αγγλος μέσος έλαβε το βραβείο του από τον σερ Μπόμπι Τσάρλτον. Εκείνη τη μέρα, τασ «λιοντάρια» έδωσαν φιλικό παιχνίδι με τις ΗΠΑ (2-0).

Δείτε το βίντεο: