Περήφανος για το περιβραχιόνιο ο Μπάρι

Ανυπόμονος να αγωνιστεί την Τρίτη κόντρα στην Γκάνα, φορώντας στο χέρι του το περιβραχιόνιο του αρχηγού της εθνικής ομάδας της Αγγλίας, δήλωσε ο Γκάρεθ Μπάρι.



Περήφανος για το περιβραχιόνιο ο Μπάρι

Ο μέσος της Μάντσεστερ Σίτι, χαρακτήρισε μεγάλη στιγμή στην καριέρα του το να είναι αρχηγός των «λιονταριών» ξεκαθαρίζοντας όμως ότι δεν πρόκειται αυτό να επηρεάσει την απόδοσή του.

«Προφανώς και είναι μία σπουδαία στιγμή στην καριέρα μου αλλά αυτό δεν θα αλλάξει κάτι μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Περιμένω να έρθει αυτό το ματς και να κάνω την δουλειά που μου ανατέθηκε. Το ότι φοράς το περιβραχιόνιο, δεν σημαίνει ότι αλλάζεις και συμπεριφορά», τόνισε ο Μπάρι και συμπλήρωσε:

«Στο ματς του Σαββάτου δεν έλαβα μέρος και το γεγονός ότι τρεις μέρες μετά κλήθηκα να ηγηθώ της προσπάθειας κόντρα στην Γκάνα, δείχνει ότι στο ποδόσφαιρο όλα αλλάζουν πολύ γρήγορα».

Όσο για το γεγονός ότι ο Καπέλο αποφάσισε να ξεκουράσει αρκετούς βασικούς παίκτες στο συγκεκριμένο ματς, προκαλώντας τις αντιδράσεις των οπαδών της Αγγλίας, σχολίασε: «Καταλαβαίνω αυτή την απόφαση, γιατί υπάρχουν σε μικρό διάστημα πολλά και σημαντικά ματς. Ο οπαδός πληρώνει το εισιτήριο για να δει τα αστέρια της ομάδας όμως και τα υπόλοιπα παιδιά που θα αναπληρώσουν τα κενά αυτά είναι παίκτες που βρίσκονται από την πρώτη στιγμή στην ομάδα και το δικαιούνται».