Λάμπαρντ: «Το αξίζουμε»

Ο Φρανκ Λάμπαρντ πιστεύει ότι η Τσέλσι αξίζει να στεφθεί πρωταθλήτρια μετά την ψυχραιμία και τη σταθερότητα που επέδειξε σε όλα τα κρίσιμα σημεία της φετινής σεζόν στην Πρέμιερσιπ.



Λάμπαρντ: «Το αξίζουμε»

Εκεί πιστεύει άλλωστε ότι οφείλεται η έστω και μικρή διαφορά του ενός βαθμού από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο μέσος των «μπλε» στον αγγλικό τύπο, φάνηκε σίγουρος και διψασμένος για νέες νίκες:

«Είχαμε και κάποιες δύσκολες στιγμές στη διάρκεια της χρονιάς, όπου οι πιθανότητες πήγαν για λίγο στην πλευρά της Γιουνάιτεντ. Αλλά τις τελευταίες 10 αγωνιστικές τουλάχιστον, η απόδοσή μας είναι φανταστική και έτσι ανέβηκε η ψυχολογία μας πάλι κατακόρυφα. Δε θα μας σταματήσει τίποτα τώρα. Έχουμε έναν αγώνα ακόμη και είμαστε σε πλεονεκτική θέση.

Πρέπει να μάθουμε να ζούμε με την πίεση αν θέλουμε να κερδίζουμε τρόπαια. Είτε παίζουμε ένα εκτός έδρας ντέρμπι όπως πρόσφατα με τη Λίβερπουλ, είτε έχουμε ένα εύκολο ματς στο γήπεδό μας, οφείλουμε να είμαστε ήρεμοι και σίγουροι για τη νίκη. Θα πρέπει να προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο δυνατό και οι επιτυχίες θα έρχονται».