«Σωστή επιλογή ο Όουεν»!

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον εμφανίζεται ικανοποιημένος από την επιλογή της απόκτησης του Μάικλ Όουεν, αλλά και ευχαριστημένος από την απόδοσή του τη φετινή σεζόν.



 «Σωστή επιλογή ο Όουεν»!

Κάποιοι μπορεί στην αρχή να αμφέβαλλαν με την εν λόγω κίνηση, άλλοι μπορεί με τους τραυματισμούς του να έχουν ξεχάσει ότι ανήκει στους «κόκκινους διάβολους», αλλά από τη στιγμή που ο ίδιος ο Σερ Άλεξ μοιράζει συγχαρητήρια, το θέμα θεωρείται λήξαν και επιτυχημένο για το περιβάλλον της Γιουνάιτεντ.

«Ο Μάικλ ανταποκρίθηκε πολύ καλά στο ρόλο του», τονίζει χωρίς δεύτερη σκέψη ο Σκωτσέζος τεχνικός και συνεχίζει: «Η προσωπικότητά του, η αύρα του στα αποδυτήρια, ο τρόπος που φέρεται στην προπόνηση, η κατανόησή του για τις περιορισμένες ευκαιρίες που αρχικώς έπαιρνε λόγω της εκπληκτικής φόρμας του Γουέιν Ρούνεϊ, καθιστούν την μεταγραφή του εδώ, άκρως επιτυχημένη.

Τον επιλέξαμε με το σκεπτικό να μας προσφέρει κοντά στα 15 γκολ στη σεζόν, γιατί ξέρουμε ότι έχει αυτή τη δυνατότητα. Δυστυχώς τραυματίστηκε και δε μπόρεσα να τον εκμεταλλευτώ όσο θα ήθελα, αλλά σίγουρα μας βοήθησε πολύ».