Τους θέλουν όλους!

Έτοιμοι να κατασκευάσουν μία υπερ… μπάντα είναι στη Μεγάλη Βρετανία για τις ανάγκες της έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2012. Αστέρες από τα πιο διάσημα ροκ συγκροτήματα συμπεριλαμβανομένων των Beatles, Rolling Stones και Sex Pistols, φημολογείται ότι θα ενωθούν για να αποτελέσουν ένα σούπερ γκρουπ που θα κλέψει την παράσταση του χρόνου το καλοκαίρι στο Λονδίνο.



Τους θέλουν όλους!

Η οργανωτική επιτροπή των επικείμενων Ολυμπιακών Αγώνων αυτή την περίοδο εργάζεται πάνω στην τελετή έναρξης την οποία θα σκηνοθετήσει ο βραβευμένος με Όσκαρ, Ντάνι Μπόιλ.

Ο κάτοχος πέντε χρυσών μεταλλίων στην κωπηλασία σε πέντε συνεχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες, Σερ Στιβ Ρέντγκρέιβ, αποκάλυψε την επιθυμία του να δει μαζί στη σκηνή τον Πολ ΜακΚάρτνι και τον Ρίνγκο Σταρ παρέα με τους Μικ Τζάγκερ και Τζον Λέιντον.

Συγκεκριμένα ανέφερε στην εφημερίδα «The People»:«Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Λονδίνου μας δίνουν την ευκαιρία να γιορτάσουμε την ιστορία μας… Πρέπει να δείξουμε στον κόσμο σε τι είμαστε καλοί. Θα ήταν φανταστικό αν ο Σιρ Πολ ΜακΚάρτνι και ο Ρίνγκο ενωθούν με σπουδαίες μπάντες όπως οι Rolling Stones και οι Sex Pistols. Είναι μεγάλο κομμάτι της ιστορίας μας. Θα απογείωνε αυτή τη γιορτή και θα μας έβαζε τη χώρα μας στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος».

TAGS: