Δεν αφήνει κανέναν…παραπονεμένο

Ο Ράφαελ Μπενίτεθ έχει συνηθίσει να απαντάει κάθε φορά στις εκάστοτε άσχημες κριτικές που δέχεται η Λίβερπουλ για τις εμφανίσεις της στην Πρέμιερ Λιγκ, όπως και έγινε έπειτα από δηλώσεις του προπονητή της Γουίγκαν, Ντέιβ Γουίλαν.



Δεν αφήνει κανέναν…παραπονεμένο

Ο Ράφαελ Μπενίτεθ έχει συνηθίσει να απαντάει κάθε φορά στις εκάστοτε άσχημες κριτικές που δέχεται η Λίβερπουλ για τις εμφανίσεις της στην Πρέμιερ Λιγκ, όπως και έγινε έπειτα από δηλώσεις του προπονητή της Γουίγκαν, Ντέιβ Γουίλαν. Η Λίβερπουλ μετά την ήττα της από τη Γουίγκαν τη Δευτέρα (1-0), βρίσκεται στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα, αλλά δεν παρατάει το στόχο της κατάληψης της 4η θέσης που οδηγεί στην Ευρώπη.

Ο Ντέιβ Γουίλαν, μετά τη νίκη της ομάδας του επί των «κόκκινων», είχε εκπλαγεί από την εμφάνιση της ομάδας του Μπενίτεθ, τονίζοντας: «Είναι ένα χάλι. Οι ιδιοκτήτες της ομάδας, όντας Αμερικανοί, δεν μπορούν να καταλάβουν αυτό που νιώθει ο κόσμος», ενώ συμπλήρωσε ότι το μόνο που τον στεναχώρησε, ήταν το γεγονός της πίκρας που εισέπραξε ο εκπληκτικός, όπως τον χαρακτηρίζει, κόσμος της Λίβερπουλ.

Ο Ράφα Μπενίτεθ που τον τελευταίο καιρό έχει βρεθεί στο επίκεντρο της κριτικής για τις άσχημες εμφανίσεις που πραγματοποιεί η Λίβερπουλ, φροντίζει πάντα να δίνει τη δική του απάντηση, αδιαφορώντας για τα όσα του αποδίδει ο Τύπος. «Δεν ασχολούμαι με τη Γουίγκαν, ο καθένας ας κοιτάξει την ομάδα του» ήταν τα λόγια του Ισπανού τεχνικού αναφορικά με τις δηλώσεις του Γουίλαν, ενώ συμπλήρωσε σχετικά με τη μάχη των «κόκκινων» στη Γαλλία απέναντι στη Λίλ, για τους «16» του Γιουρόπα Λιγκ: «Ευελπιστώ να υπάρξει απάντηση στο παιχνίδι με τη Λίλ. Είναι μια ευκαιρία να μπουν τα πράγματα στη θέση τους και να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Στο ποδόσφαιρο ορισμένες φορές είναι καλό να ξεκουράζεσαι, αλλά τώρα είναι η ευκαιρία να επανέλθουμε μετά από αυτό που έγινε στη Γουίγκαν».