«Κόντρα» Τομ Τζόουνς-Oasis στον Τελικό

Η μάχη στο «Γουέμπλεϊ» δεν θα είναι μόνο μεταξύ της Μάντσεστερ Σίτι και της Στόουκ, αλλά και μεταξύ του Τομ Τζόουνς και του Νόελ Γκάλαχερ. Οι δύο μουσικοί είναι πολύ πιθανό να «μονομαχήσουν» πριν τη σέντρα, με τα τραγούδια τους να αφιερώνονται στις δύο φιναλίστ του Κυπέλλου.



«Κόντρα» Τομ Τζόουνς-Oasis στον Τελικό

Ο κιθαρίστας των Oasis είναι γνωστός οπαδός της Σίτι, όπως άλλωστε και όλο το συγκρότημα, και βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με τη διοίκηση της ομάδας για να γράψει το τραγούδι που θα «συνοδέψει» τους παίκτες του Ρομπέρτο Μαντσίνι στον Τελικό της 14ης Μαΐου.

Αυτό, όμως, που δεν ήταν γνωστό ήταν η ιδιαίτερη σχέση της Στόουκ με τον Τομ Τζόουνς. Οι οπαδοί των «Πότερς» τραγουδούσαν το «Delilah» (τραγούδι του Τζόουνς) στον ημιτελικό κόντρα στην Μπόλτον, πανηγυρίζοντας έτσι την πρόκριση της ομάδας τους στον Τελικό.

Την επόμενη κιόλας ημέρα, η διοίκηση της ομάδας ξεκίνησε συζητήσεις με τον ατζέντη του τραγουδιστή, με σκοπό την ηχογράφηση του «Delilah» ειδικά για την Στόουκ. «Η ομάδα μας θα ήταν ιδιαίτερα χαρούμενη αν ο Τομ συμφωνούσε να ξανατραγουδήσει σε ειδική έκδοση για την Στόουκ το γνωστό του κομμάτι. Η αντίδραση των οπαδών μας έδειξε ότι είναι ιδιαίτερα συμπαθής», τόνισε μέλος της διοίκησης της Στόουκ.