Συγχαρητήρια στον Μπέντνερ από τον Αλσατό

Τα εύσημα, στον Νίκλας Μπέντνερ, απέδωσε ο προπονητής της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ, για την απόδοση και τα τρία γκολ που πέτυχε ο Δανός στον επαναληπτικό αγώνα με την Πόρτο, οδηγώντας εκ του ασφαλούς τους «κανονιέρηδες» στην νίκη – πρόκριση στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ, με σκορ 5-0.



Συγχαρητήρια στον Μπέντνερ από τον Αλσατό

Τα εύσημα, στον Νίκλας Μπέντνερ, απέδωσε ο προπονητής της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ, για την απόδοση και τα τρία γκολ που πέτυχε ο Δανός στον επαναληπτικό αγώνα με την Πόρτο, οδηγώντας εκ του ασφαλούς τους «κανονιέρηδες» στην νίκη – πρόκριση στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ, με σκορ 5-0. Ο 22χρονος επιθετικός, παρά το γεγονός ότι στο παιχνίδι του Σαββάτου απέναντι στη Μπέρνλι για το πρωτάθλημα (νίκη 3-1) έχασε σωρεία ευκαιριών, δικαίωσε και με το παραπάνω τον προπονητή του και τον κόσμο, με το χατ-τρικ απέναντι στους «δράκους».

«Είναι η απόδειξη του πόσο γρήγορα αλλάζει το ποδόσφαιρο», δήλωσε ο Αρσέν Βενγκέρ μετά το τέλος του αγώνα, για να συμπληρώσει: «Μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με την ίδια αυτοσυγκέντρωση και πίστη, αφού είναι τα πλεονεκτήματα του χαρακτήρα του. Δεν έχασε ποτέ την αυτοπεποίθησή του και παραμένει σταθερός».

Από τη μεριά του, ο Δανός επιθετικός των «κανονιέρηδων» σχολίασε την απόδοσή του, παραμένοντας απόλυτα προσγειωμένος, αφού πλέον το παιχνίδι με την Πόρτο αποτελεί παρελθόν και ετοιμάζεται για τις επόμενες αναμετρήσεις: «Κάθε παιχνίδι που τελειώνει, το αφήνω πίσω. Το παιχνίδι με την Πόρτο, ήταν από αυτά που όλα σου πηγαίνουν όπως τα θέλεις. Είμαι χαρούμενος για το χατ-τρικ που σημείωσα, αλλά από αύριο γυρνάμε στη δουλειά», ήταν τα λόγια του Νίκλας Μπέντνερ που πήρε από το χέρι την Άρσεναλ και την οδήγησε στις 8 καλύτερες ομάδες της μεγαλύτερης διασυλλογικής διοργάνωσης.