Ύμνοι Όουεν για «Τσιτσαρίτο»

Το εγκώμιο του συμπαίκτη του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Χαβιέ Ερνάντες έπλεξε ο Μάικλ Όουεν. Ο Άγγλος επιθετικός μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ερνάντες, ο οποίος φέτος έχει κερδίσει τις εντυπώσεις.



Ύμνοι Όουεν για «Τσιτσαρίτο»

Ο Μεξικανός στράικερ αποκτήθηκε το καλοκαίρι από την Τσίβας και ήδη από την πρώτη του σεζόν έχει κάνει τον σερ Άλεξ Φέργκιουσον να «τρίβει τα χέρια του» με τις καταπληκτικές του εμφανίσεις. Τον θαυμασμό του για τα κατορθώματα του 22χρονου άσου εξέφρασε και ο Όουεν, συμπαίκτης του στους «κόκκινους διάβολους».

«Ο Ερνάντες αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη της χρονιάς. Μου θυμίζει εμένα, ωστόσο είναι δέκα χρόνια μικρότερος και δεν έχει αντιμετωπίσει τραυματισμούς. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι μια βελτιωμένη έκδοσή μου».

Ο 33χρονος άσος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον ελάχιστο χρόνο συμμετοχής του, δικαιολογώντας τον προπονητή της ομάδας του: «Σε κανέναν δεν αρέσει να μην αγωνίζεται, ωστόσο καταλαβαίνω τον κόουτς απόλυτα. Πρέπει να συναγωνιστώ εκτός από τον Ερνάντες τους Ρούνεϊ και Μπερμπάτοφ. Έτσι είναι λογικό πολλές φορές να κάθομαι στον πάγκο. Ακόμα και ο Ντίμιταρ που είναι ο πρώτος μας σκόρερ δεν αγωνίζεται πολύ συχνά».

Οι Όουεν και Μπερμπάτοφ αναμένεται να ξεκινήσουν στην ενδεκάδα του αγώνα με τη Σάλκε για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, στη ρεβάνς της νίκης των «κόκκινων διάβολων» στη Γερμανία με 2-0.