Παρών και του χρόνου

Αισιόδοξος ότι η Γούλβς θα παραμείνει στη μεγάλη κατηγορία της Αγγλίας, παρά τη δύσκολη συνέχεια και τις έξι εκτός έδρας αναμετρήσεις μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος, εμφανίζεται ο Ντέιβιντ Τζόουνς.



Παρών και του χρόνου

Αισιόδοξος ότι η Γούλβς θα παραμείνει στη μεγάλη κατηγορία της Αγγλίας, παρά τη δύσκολη συνέχεια και τις έξι εκτός έδρας αναμετρήσεις μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος, εμφανίζεται ο Ντέιβιντ Τζόουνς,. Ο 25χρονος μέσος της ομάδας του «Μολινό» εκφράζει την πίστη του ότι η Γούλβς θα εμφανιστεί αντάξια των προσδοκιών στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος και θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ.

«Δεν θεωρώ ότι θα πάμε φοβισμένοι στις επερχόμενες εκτός έδρας αναμετρήσεις. Πιστεύω ότι βάσει της απόδοσής μας φέτος, θα καταφέρουμε να πετύχουμε γκολ και μακριά από την έδρα μας» ήταν τα λόγια του Τζόουνς, αναφορικά με τις τρείς εκτός έδρας αναμετρήσεις με Μπέρνλι, Άστον Βίλα και Γουέστ Χαμ. Ο ποδοσφαιριστής της Γούλβς, στάθηκε και στο γεγονός ότι η ομάδα με παρόμοιες εμφανίσεις, όπως αυτή του Σαββάτου απέναντι στη Γιουνάιτεντ (ήττα 1-0), δεν θα ενταχθεί στη ζώνη του υποβιβασμού και θα αποσπάσει αρκετούς σωτήριους βαθμούς μέχρι το τέλος της περιόδου.