Διψάει για τον τίτλο ο Ερνάντες

Ενθουσιασμένος με την προοπτική κατάκτησης του τίτλου της Πρέμιερ Λιγκ με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εμφανίζεται ο Χαβιέ Ερνάντες. Ο 22χρονος επιθετικός θεωρεί πως η φετινή χρονιά θα είναι ονειρική, αν ολοκληρωθεί με την κατάκτηση του τίτλου από τους «μπέμπηδες».



Διψάει για τον τίτλο ο Ερνάντες

Ο «Τσιτσαρίτο» διανύει την καλύτερη περίοδο της καριέρας του καθώς μόλις στην πρώτη του σεζόν με τους «κόκκινους διάβολους» έχει εξελιχθεί σε πρωταγωνιστή της ομάδας. Ο μεξικανός στράικερ φορτώνει με γκολ τα αντίπαλα δίχτυα παρότι ξεκίνησε τη χρονιά ως αναπληρωματικός των Ρούνεϊ και Μπερμπάτοφ. Το μόνο που του λείπει είναι το τρόπαιο του πρωταθλητή ώστε να ολοκληρώσει μία σπουδαία αγωνιστική περίοδο.

«Σημαίνει πολλά για μένα η κατάκτηση του τίτλου. Θα είναι «το κερασάκι στην τούρτα» μίας καταπληκτικής σεζόν. Ακόμη δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω όλες αυτές τις φοβερές στιγμές που βίωσα φέτος, μόλις στη πρώτη μου χρονιά στην ομάδα».

Η Γιουνάιτεντ βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας τρεις βαθμούς μπροστά από την Τσέλσι και το μεταξύ τους παιχνίδι την Κυριακή στο «Ολντ Τράφορντ» θα κρίνει το που θα καταλήξει ο τίτλος του πρωταθλητή. Ο άσος των «μπέμπηδων» πάντως δηλώνει αισιόδοξος ενόψει του κρίσιμου αγώνα: «Έχουμε ότι χρειάζεται για να κερδίσουμε. Δεν φοβόμαστε την Τσέλσι γιατί ξέρουμε πως αν εμφανιστούμε σοβαροί μπορούμε να κερδίσουμε οποιαδήποτε ομάδα».

Τέλος ο Ερνάντες αναφέρθηκε στη συνύπαρξη με τα ιερά τέρατα των «κόκκινων διάβολων» Σκόουλς και Γκίγκς: «Είναι ότι καλύτερο για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας που ο Πολ και ο Ράιαν βρίσκονται κοντά μας. Μας υπενθυμίζουν συνεχώς πως αγωνιζόμαστε σε μία από τις σπουδαιότερες ομάδες στον κόσμο και πρέπει να συμπεριφερόμαστε ανάλογα, δηλαδή να δίνουμε πάντοτε το εκατό τοις εκατό των δυνατοτήτων μας».