Διπλή ενίσχυση στην άμυνα για Πλίμουθ

Δύο ποδοσφαιριστές για να ενισχύσουν την αμυντική γραμμή της ομάδας έχει σκοπό να φέρει στην Πλίμουθ, ο προπονητής του συλλόγου, Πολ Μαρινέρ.



Διπλή ενίσχυση στην άμυνα για Πλίμουθ

Δύο ποδοσφαιριστές για να ενισχύσουν την αμυντική γραμμή της ομάδας έχει σκοπό να φέρει στην Πλίμουθ, ο προπονητής του συλλόγου, Πολ Μαρινέρ. Η κρούση θα γίνει στον αριστερό μπακ, με καταγωγή από τη Ζιμπάμπουε, Ονισμόρ Μπασέρα που έχει μείνει ελεύθερος, αλλά και τον 20χρονο κεντρικό αμυντικό της Γουέστ Χάμ, Μπόντς Ν’Γκάλα.

Όσον αφορά τον πρώτο, η Πλίμουθ θα πρέπει να εκδώσει στον ποδοσφαιριστή, άδεια εργασίας στην Αγγλία, για να έχει τη δυνατότητα να τον συμπεριλάβει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας. Όπως άλλωστε δήλωσε και ο Μάρινερ στο BBC: «Αν αποκτήσουμε τον Μπασέρα, θα είναι μια πολύ σημαντική ενίσχυση για την Πλίμουθ». Ο Μπασέρα έχει μείνει χωρίς ομάδα από το προηγούμενο καλοκαίρι, όταν και δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Κάιζερ Τσίφς, της Νοτίου Αφρικής, ενώ έχει και 13 διεθνείς συμμετοχές με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ζιμπάμπουε.

Ο έτερος μεταγραφικός στόχος της ομάδα, ο Ν’ Γκαλά, δεν έχει πραγματοποιήσει ακόμη επίσημη συμμετοχή με την ανδρική ομάδα της Γουέστ Χάμ, αλλά έχει προσελκύσει τα βλέμματα των Γουίμουθ, Μίλτον Κέιν Ντόνς και Σκάνθορπ. «Θα τον είχαμε ήδη αποκτήσει, αλλά υπήρχαν ορισμένες λεπτομέρειες με τη Γουέστ Χαμ, οι οποίες έπρεπε να ξεκαθαριστούν. Νιώθουμε ευγνωμοσύνη προς το πρόσωπο του Τζιανφράνκο Τζόλα και του Στίβ Κλάρκ, που επέτρεψαν να κινηθούμε για την απόκτησή του», δήλωσε ο τεχνικός της Πλίμουθ.