Δεν ανησυχεί ο Ρέντναπ

Ψύχραιμος παραμένει ο Χάρι Ρέντναπ, μπροστά στο ενδεχόμενο αποχώρησης των πρωτοκλασάτων παικτών της Τότεναμ το προσεχές καλοκαίρι. Ο τεχνικός των «σπιρουνιών» δεν δίνει σημασία στις φήμες περί αποδυνάμωσης του ρόστερ, σε περίπτωση που η ομάδα του Λονδίνου δεν καταφέρει να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν. 



Δεν ανησυχεί  ο Ρέντναπ

Η ήττα από την Τσέλσι με σκορ 2-1 στο ντέρμπι του προηγούμενου Σαββάτου έριξε την Τότεναμ στη έκτη θέση της βαθμολογίας και πλέον, ο στόχος της τετράδας, φαντάζει δύσκολος. Παρ' όλα αυτά, ο Ρέντναπ πιστεύει ότι όλα τα «αστέρια» της ομάδας του θα παραμείνουν στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν», αν και πιθανότατα δεν θα καταφέρουν να επαναλάβουν τη φετινή, σπουδαία τους παρουσία στο Τσάμπιονς Λιγκ.

«Δεν πιστεύω ότι υπάρχουν παίκτες που θα θελήσουν να φύγουν αν δεν τερματίσουμε στη πρώτη τετράδα. Όμως έτσι κι αλλιώς δεν πρόκειται να πουλήσουμε τους καλύτερους παίκτες. Όταν ήρθα εδώ η ομάδα δεν αγωνιζόταν στο Τσάμπιονς Λιγκ, άρα δεν νομίζω να τους πειράξει αν για μία χρονιά δεν αγωνιστούμε εκεί» δήλωσε ο τεχνικός της Τότεναμ.

Στη συνέχεια ο 64χρονος προπονητής αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για αποχώρηση του Άαρον Λένον λόγο διαφωνίας μαζί του: «Δεν έχω τίποτα με τον Λένον. Δεν τον χρησιμοποίησα στο ματς με τη Ρεάλ γιατί ήταν άρρωστος και από τότε όλοι γράφουν ότι τσακωθήκαμε. Αυτό είναι ψέμα. Είναι πολύ καλό παιδί και δεν τίθεται θέμα αποχώρησής του».