Βίντιτς: «Να το σηκώσουμε το Σάββατο»

Αποφασισμένος να σηκώσει το τρόπαιο του πρωταθλητή το προσεχές Σαββατοκύριακο εμφανίζεται ο Νεμάνια Βίντιτς. Ο αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν θέλει ούτε να σκέφτεται το ενδεχόμενο ήττας από τη Μπλάκμπερν.



Βίντιτς: «Να το σηκώσουμε το Σάββατο»

Σε περίπτωση που οι «κόκκινοι διάβολοι» ηττηθούν από τη Μπλάκμπερν θα παραταθεί η αγωνία για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αν όμως οι «μπέμπηδες» πάρουν έστω κι ένα βαθμό στις δύο αγωνιστικές που απομένουν κατακτούν και μαθηματικά τον τίτλο. Ωστόσο ο Σέρβος άσος δεν δείχνει διατεθειμένος να επιτρέψει να κριθεί ο τίτλος στην τελευταία αγωνιστική.

«Μαθηματικά δεν έχουμε τελειώσει ακόμα. Μπορεί το προβάδισμα των έξι βαθμών να είναι αρκετά μεγάλο, ωστόσο δεν έχουμε κατακτήσει ακόμη μαθηματικά τον τίτλο. Πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί και να πάρουμε έστω έναν βαθμό από τη Μπλάκμπερν ώστε να μην επιτρέψουμε να αναπτερωθούν οι ελπίδες της Τσέλσι» δήλωσε ο Βίντιτς και συνέχισε: «Είναι απαραίτητο να παρουσιαστούμε σοβαροί, καθώς σε περίπτωση ήττας θα θέλουμε βαθμό την τελευταία αγωνιστική, η οποία πάντα κρύβει παγίδες».

Ο 31χρονος αμυντικός αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο να σηκώσει το τρόπαιο του πρωταθλητή ως αρχηγός: «Νιώθω πολύ περήφανος που φοράω το περιβραχιόνιο αυτής της ομάδας. Είναι ύψιστη τιμή. Μακάρι να σηκώσω το τρόπαιο στο Μπλάκμπερν. Θα είναι μία μοναδική εμπειρία»