Ότι και να λένε…

«Έξω από το χορό πολλά τραγούδια λένε» και αυτό συμβαίνει και στην περίπτωση του τερματοφύλακα της Νότς Κάουντι, Κάσπερ Σμάιχελ, για τις απολαβές του οποίου ασχολούνται τα αγγλικά Μέσα Ενημέρωσης.



Ότι και να λένε…

«Έξω από το χορό πολλά τραγούδια λένε» και αυτό συμβαίνει και στην περίπτωση του τερματοφύλακα της Νότς Κάουντι, Κάσπερ Σμάιχελ, για τις απολαβές του οποίου ασχολούνται τα αγγλικά Μέσα Ενημέρωσης. Ο νεαρός τερματοφύλακας, παρά το γεγονός ότι αρκετοί σχολιάζουν το υπέρογκο – για την κατηγορία της ομάδας – ποσό των 15.000 λιρών την εβδομάδα που εισπράττει, αυτός ασχολείται αποκλειστικά με το καλό της ομάδας και την αγωνιστική του πρόοδο.

«Εγώ παραμένω ο ίδιος, όσα λεφτά και αν παίρνω. Αγαπώ το ποδόσφαιρο. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν πολλοί που ψάχνουν να βρουν τις απολαβές του καθενός, αλλά αυτό δεν με ενδιαφέρει καθόλου» υπογράμμισε ο Σμάιχελ στο ραδιόφωνο του BBC. Τα χρήματα που λαμβάνει κάθε εβδομάδα, είναι σχεδόν δεκαπέντε φορές μεγαλύτερο από το μέσο όρο χρημάτων της League Two, αλλά ο νεαρός έχει μάθει να δικαιώνει αυτούς που τον εμπιστεύονται και να δείχνει εντός γηπέδου ότι αξίζει μέχρι και την τελευταία…δεκάρα.