Στον τελικό η Ρέντινγκ!
Στον μεγάλο τελικό των πλέι-οφ της Τσάμπιονσιπ, την 30η Μαΐου, κόντρα στη Σουόνσι, θα βρεθεί η Ρέντινγκ, για να διεκδικήσει τη δική της ευκαιρία για παρουσία στην Πρέμιερ Λιγκ την επόμενη σεζόν! Οι «βασιλικοί» επικράτησαν με σκορ 3-0 της Κάρντιφ στον μεταξύ τους επαναληπτικό για το μίνι - πρωτάθλημα και σε συνδυασμό με τη «λευκή» ισοπαλία στο πρώτο ματς, απέχουν πλέον… 90 λεπτά από τα μεγάλα «σαλόνια»!

Ο Λονγκ ήταν αυτός που άνοιξε τον… χορό των γκολ στο 28ο λεπτό με πανέξυπνη λόμπα πάνω από τον Μπαϊγουότερ, ενώ διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα αλλά και αυτά της ομάδας του στη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, εκτελώντας εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο Μιλς από τον Κεινάν.
Πέντε λεπτά πριν την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, ο ΜακΆναφ έγραψε το τελικό 3-0 και ανάγκασε τους οπαδούς της Κάρντιφ να αποχωρήσουν από τις εξέδρες του γηπέδου πριν το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.