Ο Τζάγκερ κάνει τα μαλλιά του ράστα…

Ο τίτλος, επί της ουσίας, δεν έχει καμία σχέση με την είδηση. Μεταφορικά συνδέεται μαζί της, αλλά είναι ολίγον τι παραπλανητικός, προκειμένου να «πιάσει» το κοινό που ενδιαφέρεται μόνο για το lifestyle. Αυτούς, που ακόμα κι αν δεν έχουν ιδέα για το ποιος τραγούδησε το “paint it black”, ένα… βλέφαρο για την αλλαγή στα μαλλιά του Τζάγκερ θα το ρίξουν.



Ο Τζάγκερ κάνει τα μαλλιά του ράστα…
Του Κώστα Τσούγκου

Αν ανήκεις σε αυτή την κατηγόρια, πάνω αριστερά είναι το backspace. Πάτα το και στο καλό… Με τέτοια μυαλά που φέρεις, αυτή η αντιμετώπιση σου αξίζει. Και μία ανειλικρινή «συγγνώμη», έτσι γιατί θέλουμε να είμαστε και ευγενικοί.

Αν ανήκεις στους υπόλοιπους, θα πρέπει να είμαστε κύριοι απέναντί σου και να σου ομολογήσουμε ότι η παρακάτω είδηση δεν θα σου αλλάξει τη ζωή, μήτε θα σε κάνει σοφότερο.

Απλά, ο γερο- Τζάγκερ, αποφάσισε στα 67 του, να πειραματιστεί (όχι στην προσωπική του ζωή, εκεί του άρεσε πάντα να «παίζει», αλλά μουσικά!) και κρίναμε σκόπιμο πως έπρεπε να το μάθεις.

Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής των Rolling Stones, μαζί με τον Dave Stewart των Eurythmics, τη Joss Stone (τραγουδίστρια της Soul) και τον γιο του Bob Marley, τον Damian Marley (εξ’ ου και τα ράστα στον τίτλο), δημιούργησαν ένα νέο συγκρότημα, τους Super Heavy.

Μάλιστα είναι τόσο προχωρημένα τα πράγματα που ο Τζάγκερ σε δηλώσεις του στο «ΝΜΕ», υποστήριξε πως: «Βρεθήκαμε οι τέσσερις μας κι αποφασίσαμε να μπούμε στο studio για να δούμε τι θα προκύψει, χωρίς να έχουμε προγραμματίσει κάτι από πριν. Έχουμε ήδη έτοιμα τραγούδια, κάποια reggae, κάποια rock, μερικές μπαλάντες και soul μουσική. Ήμασταν όλοι ενθουσιασμένοι με τις ιδέες των άλλων, καθώς το να βρίσκονται μαζί τέσσερις τραγουδιστές και να συνθέτουν ήταν κάτι πρωτόγνωρο για όλους μας. Το βάρος της σύνθεσης δεν έπεφτε αποκλειστικά σε έναν από εμάς».

Σε ό,τι έχει να κάνει με τα μελλοντικά τους σχέδια, πρόσθεσε: «Αν αρέσει στον κόσμο αυτό που θα παρουσιάσουμε, τότε θα πραγματοποιήσουμε συναυλίες. Δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε κάτι τέτοιο αν τα τραγούδια μας δεν έχουν ανταπόκριση στο κοινό. Θέλουμε πολύ να μαζευτούμε και να αποδώσουμε μερικά από αυτά τα κομμάτια ζωντανά».

Πάντως, θα είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον να ακούσουμε αυτό που «μαγείρεψαν» αυτοί οι τέσσερις στο στούντιο. Θα έχει πλάκα να ακούσουμε κάτι παρόμοιο με το παρακάτω βίντεο, με τη φωνή του Τζάγκερ… (αν και αυτός ο τραβηγμένος από τα μαλλιά πειραματισμός θα ήταν επικίνδυνος και στα όρια του γελοίου)…

TAGS: