Ο απολογισμός του Μπεναγιούν

Ο Γιόσι Μπεναγιούν θέλησε να μιλήσει για την δύσκολη χρονιά που πέρασε η Λίβερπουλ και το μεγαλύτερο πρόβλημα κατά την άποψή του είναι ο αρνητισμός στην ομάδα.



Ο απολογισμός του Μπεναγιούν

Ο Ισραηλινός μεσοεπιθετικός σε δηλώσεις του στον αγγλικό τύπο έκανε μια γρήγορη αναδρομή της σεζόν που μόλις τέλειωσε για τους «κόκκινους»: «Οι προσδοκίες ήταν μεγάλες μετά την προηγούμενη σεζόν που κοντράραμε τη Γιουνάιτεντ για τον τίτλο, όμως τίποτα δε μας πήγε καλά από την αρχή. Ο Τσάμπι Αλόνσο έφυγε για τη Ρεάλ, είχαμε και μερικά άτυχα αποτελέσματα στο ξεκίνημα και η περσινή αύρα εξαφανίστηκε με μιας.

Τα προβλήματά μας αυξάνονταν συνεχώς και μετά από δύο μόλις μήνες κάναμε επαναπροσδιορισμό στόχων. Δε γινόταν αλλιώς. Είπαμε να τα δώσουμε όλα να μπούμε στην τετράδα, αλλά καθώς απομακρυνόταν και αυτό, απογοητευτήκαμε πολύ. Είναι μια τεράστια αποτυχία αφού επί 9 χρόνια η Λίβερπουλ αποτελούσε αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας του Τσάμπιονς Λιγκ.

Προσθέστε και ένα κλίμα με συνεχείς φήμες για την πώληση της ομάδας και την απόλυση του προπονητή που μας αποσπούσε συνέχεια τη συγκέντρωση και όλα έμοιαζαν τόσο μα τόσο αρνητικά. Ήταν σχεδόν αδύνατον να επανέλθουμε».