Συνεχίζει στη Μπλάκπουλ ο Χόλογουεϊ

Περήφανος για την ομάδα του και χωρίς καμία διάθεση να αποχωρήσει από τον πάγκο της Μπλάκπουλ, δηλώνει ο Ίαν Χόλογουεϊ. Μάλιστα, αποκάλυψε πως έχει ήδη ξεκινήσει διαπραγματεύσεις για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον σύλλογο, παρά τον υποβιβασμό στην Τσάμπιονσιπ!



Συνεχίζει στη Μπλάκπουλ ο Χόλογουεϊ

Ο πρόεδρος των «seasiders», Καρλ Όιστον, έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στις προπονητικές ικανότητες του Χόλογουεϊ, ωστόσο, ο τελευταίος φάνηκε πως ζητούσε την διάθεση αρκετών εκατομμυρίων λιρών στη θερινή μεταγραφική περίοδο, προς ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ. Αυτή, φερόταν να είναι η μοναδική διαφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, αλλά ο προπονητής της ομάδας δήλωσε ρητά και υπεύθυνα ότι δεν τίθεται καν θέμα αποχώρησής του από τον πάγκο της Μπλάκπουλ και θα δώσει το 100% για να πανηγυρίσει στο φινάλε την επόμενης σεζόν, την επιστροφή του συλλόγου στα μεγάλα «σαλόνια».

«Είμαι περήφανος που συνεργάζομαι με τον Καρλ (σ.σ. Όιστον), και θέλω να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας. Θα συζητήσουμε και θεωρώ ότι θα παρατηρηθεί ταύτιση απόψεων. Είναι σπουδαίος άνθρωπος» ήταν τα λόγια του Χόλογουεϊ.