Στιβενέιτζ-Τορκί (preview)

Ο τελικός των play off της League Two είναι το παιχνίδι που κλέβει την παράσταση στο εγχώριο πρόγραμμα, με τις Στιβενέιτζ και Τορκί να διεκδικούν την άνοδο.



Στιβενέιτζ-Τορκί (preview)

Στο «Ολντ Τράφορτν» θα δώσουν τη δική τους μάχη οι 2 ομάδες, με τους τυπικά γηπεδούχους να φτάνουν ως τον τελικό, έχοντας επικρατήσει με 3-0 (συνολικά τέρματα)της Άκκρινγκτον, ενώ η Τορκί προκρίθηκε επί της Σιούσμπερι. Αν η Στίβενέιτζ καταφέρει να πάρει την νίκη θα είναι η δεύτερη συνεχόμενη άνοδός της, αφού το 2009-2010 ήταν η πρωταθλήτρια της Conference. Από την πλευρά της η Τορκί θέλει να επανέλθει στην τρίτη κατηγορία της Αγγλίας, μετά το 2004-2005.

Αγωνιστικά Νέα

Ευχάριστα είναι τα νέα για τον Γκράχαμ Γουέστλεϊ, αφού ο Τζον Άστον, ο οποίος ήταν ο Καλύτερος Παίκτης της Χρονιάς για την ομάδα, είναι πλέον έτοιμος να αγωνιστεί. Επίσης, και ο Τζον Μουσίνιο επέστρεψε μετά την τιμωρία του, ενώ το μόνο πρόβλημα για το Γουέστλεϊ είναι ο Λουκ Φόστερ.

Από την πλευρά του, ο Πολ Μπακλ δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και αναμένεται να παρατάξει την καλύτερη ενδεκάδα στο Μάντσεστερ. Καμία απολύτως αλλαγή δεν αναμένεται να έχει το αρχικό σχήμα σε σχέση με τα παιχνίδια κόντρα στη Σιούσμπερι.

Πιθανές Ενδεκάδες:

Στιβενέιτζ: Ντέι – Χένρι, Ρόμπερτς, Άστον, Λέιρντ – Μπόστγουικ, Μουσίνιο, Μπάιρομ – Γουίλσον, Ριντ, Τσαρλς

Τορκί: Μπέβαρι – Μάνσελ, Ρόμπερτσον, Μπράνστον, Νίκολσον – Κι, Ο’Κέιν, Λάθορπ, Ρόμπινσον – Τόμλιν, Ζεμπρόφσκι