Χάντερσφιλντ-Πίτερμπρο (preview)

Ο τελικός των play off είναι το γεγονός της ημέρας στο αγγλικό ποδόσφαιρο και η Χάντερσφιλντ με την Πίτερμπρο θα δώσουν τη δική τους «μάχη» για το εισιτήριο που οδηγεί στην Τσάμπιονσιπ (17:00, «Ολντ Τράφορντ»).



Χάντερσφιλντ-Πίτερμπρο (preview)

Στο «Θέατρο των Ονείρων» θα βρεθεί ο Ντάρεν Φέργκιουσον, σε ένα γήπεδο που έχει γράψει ένδοξες σελίδες στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου ο πατέρας του, Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Οι τυπικά γηπεδούχοι θέλουν να επιστρέψουν στην Τσάμπιονσιπ μετά από μια δεκαετία και κάτω από την καθοδήγηση του Λι Κλαρκ κατάφεραν να συγκεντρώσουν 87 βαθμούς τη φετινή σεζόν. Η Χάντερσφιλντ έμεινε αήττητη για 23 αγώνες και στα ημιτελικά των play off χρειάστηκε τη βοήθεια των πέναλτι για να ξεπεράσει το «εμπόδιο» της Μπόρνμουθ, φτάνωντας έτσι τα 27 παιχνίδια χωρίς ήττα φέτος. 

Από την πλευρά της, η Πίτερμπρο δεν ξεκίνησε καθόλου καλά τη χρονιά και έφτασε έως εδώ χάρη στο πολύ καλό τελείωμα που είχε στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Μάλιστα, τα 106 γκολ που πέτυχε τη φέρνουν πρώτη στη σχετική λίστα, 20 τέρματα πιο μπροστά από τη Σαουθάμπτον.


Αγωνιστικά Νέα

Ο Κλαρκ αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του, όπως στα παιχνίδια με την Μπόρνμουθ. Απόντες παραμένουν εδώ και καιρό οι Άλεξ Σμίθις, Άντονι Πίλκινγκτον, Ντέιμιεν Τζόνσον και Λίαμ Ρίντεχαλγκ.

Από την πλευρά του, ο Ντάρεν Φέργκιουσον είναι στην ευχάριστη θέση να έχει μαζί στη διάθεσή του τον Γκάμπριελ Ζακουάνι, ο οποίος όμως νιώθει ενοχλήσεις στον ώμο. Στη διάθεσή του, αλλά όχι 100% και οι Τόμλιν και ΜακΚαν.


Πιθανές Ενδεκάδες:

Χάντερσφιλντ: Μπένετ – Χαντ, Κάι, Κλαρκ, Νέισμιθ – Γουόρντ, Πέλτιερ, Κιλμπέιν, Ρόμπερτς – Ρόουντς, Αφόμπι

Πίτερμπρο: Τζόουνς – Λίτλ, Ζακουάνι, Μπένετ, Λι – Μπόιντ, Βεσολόφσκι, ΜακΚαν, Ροου – Μακάιλ-Σμιθ, Τόμλιν