Μπερμπάτοφ: «Θέλω να μείνω στην Γιουνάιτεντ»

Τα ρεπορτάζ στην Αγγλία μπορεί να θέλουν τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ με το ένα πόδι εκτός «Όλντ Τράφορντ» ωστόσο ο ίδιος με δηλώσεις του στον βουλγαρικό Τύπου ξεκαθάρισε ότι θέλει να εξαντλήσει το συμβόλαιό του με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.



Μπερμπάτοφ: «Θέλω να μείνω στην Γιουνάιτεντ»

«Είμαι παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και θα ήθελα να εξαντλήσω το συμβόλαιό μου. Όλοι έχουν κάποια στιγμή δυσκολίες αλλά αυτό δεν θα με κάνει να τα παρατήσω. Ποτέ δεν το έκανα στη ζωή μου», τόνισε αρχικά ο Μπερμπάτοφ που αναφέρθηκε και στον αποκλεισμό του από την αποστολή της ομάδας στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ:

«Η αλήθεια είναι ότι έμεινα στα αποδυτήρια και είδα το ματς στην τηλεόραση. Είμαι πραγματικά στενοχωρημένος και δεν ήθελα ο κόσμος να το δει. Αλλά αυτή ήταν η απόφαση του προπονητή. Ότι έγινε στο Γουέμπλεϊ δεν μπορεί να με κάνει να τα παρατήσω. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι για μένα το μεγαλύτερο βήμα στην καριέρα μου. Οτιδήποτε μετά από αυτό θα είναι βήμα προς τα πίσω. Αυτή η στιγμή θα έρθει αλλά μέχρι τότε είμαι παίκτης της Γιουνάιτεντ και θέλω να βοηθήσω στην κατάκτηση του 20ου πρωταθλήματος».