Η Σάντερλαντ θέλει, ο Γουίκαμ όχι

Στο κενό φαίνεται να πέφτουν οι προσπάθειες της Σάντερλαντ για την απόκτηση του Κόνορ Γουίκαμ, αφού τα 8 εκατ. λίρες τα οποία προσέφερε η ομάδα του Στιβ Μπρους δύσκολα θα δελεάσουν την Ίπσουιτς. Εξάλλου, και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής θέλει να αγωνιστεί σε μεγαλύτερο σύλλογο, με τη Λίβερπουλ να έχει, πλέον, τον πρώτο λόγο.



Η Σάντερλαντ θέλει, ο Γουίκαμ όχι

Οι συνεχείς συσκέψεις που είχαν οι διοικούντες της Σάντερλαντ οδήγησαν στην απόφαση για επίσημη κρούση για την περίπτωση του Κόνορ Γουίκαμ, ωστόσο η ιθύνοντες της Ίπσουιτς δεν είναι διατεθειμένοι να τον παραχωρήσουν με λιγότερο από 12 εκατομμύρια.

Σε αυτό το ποσό πολύ δύσκολα θα «φτάσουν» οι «μαυρόγατες», κάτι που δίνει το προβάδισμα για την απόκτηση του 18χρονου επιθετικού στη Λίβερπουλ. Εξάλλου, σύμφωνα με δημοσιεύματα του αγγλικού Τύπου και ο ίδιος ο Γουίκαμ έχει εκμυστηρευτεί στο φιλικό του περιβάλλον ότι επιθυμεί διακαώς να ενταχθεί στην ομάδα του Κένι Νταλγκλίς.

Αξίζει να τονιστεί ότι παρά το ενδιαφέρον των «κόκκινων», της Άρσεναλ και της Τότεναμ, η πρόταση της Σάντερλαντ ήταν η πρώτη επίσημη που έφτασε στα γραφεία της Ίπσουιτς.

Ο Κόνορ Γουίκαμ πραγματοποίησε το ντεμπούτο του όταν ήταν 16 ετών και 11 ημερών, ενώ με την Ίπσουιτς έχει πετύχει 15 γκολ σε 72 εμφανίσεις.