Ανοίγει ο δρόμος για Σμιθ

Αρκετά πιθανή είναι η επιστροφή του Άλαν Σμιθ στη Λιντς, μετά τις τελευταίες εξελίξεις στις διαπραγματεύσεις μεταξύ των «παγωνιών» και του 30χρονου επιθετικού. Η ομάδα του Σάιμον Γκρέισον προσπαθεί να ρίξει τις οικονομικές απαιτήσεις του Άγγλου πρώην διεθνούς και οι όποιες εξελίξεις αναμένονται άμεσα.



Ανοίγει ο δρόμος για Σμιθ

Ο Άλαν Σμιθ έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με τη Νιούκαστλ, η οποία όμως έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν έχει πρόβλημα να τον παραχωρήσει χωρίς χρηματικό αντάλλαγμα. Ο λόγος είναι ότι θέλει να απαλλαχθεί από το βαρύ - σε σχέση με τις συμμετοχές - συμβόλαιο του, αφού ο 30χρονος αμείβεται με 60 χιλ. λίρες την εβδομάδα.

Αυτό το ποσό φαίνεται υπερβολικό και στη Λιντς, για αυτό και η διοίκηση της ομάδας της Τσάμπιονσιπ ζήτησε από τον Άλαν Σμιθ να μειώσει τις απαιτήσεις του. Ο Άγγλος επιθετικός θέλει να επιστρέψει στην ομάδα που πέρασε τα καλύτερα χρόνια της καριέρας του και η συμφωνία των δύο πλευρών δεν είναι μακριά, σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα.