«Ποιο Koriopolis;» για Τέβες!

Στη σφαίρα της φαντασίας ανήκει το σενάριο της συμμετοχής του Κάρλος Τέβες στο «koriopolis», σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Αργεντινού φορ της Μάντσεστερ Σίτι! Ο «απάτσι» φέρεται να είχε συνεννοηθεί με τον Νέρι Καστίγιο για τη σέντρα στο ματς του Europa League με τον Άρη, όπου ο Κώστας Μενδρινός είχε στοιχηματίσει παράνομα!



«Ποιο Koriopolis;» για Τέβες!

Η… φήμη του σκανδάλου που συγκλονίζει και συνταράσσει τα θεμέλια του ελληνικού ποδοσφαίρου τις τελευταίες μέρες, έφτασε μέχρι και την Αγγλία, όπου σύμφωνα με τη δικογραφία που είδε το φως της δημοσιότητας, η Μάντσεστερ Σίτι εμπλέκεται σε παιχνίδι, στο οποίο παίκτης του Άρη στοιχημάτισε παράνομα για την πρώτη σέντρα!

Πιο συγκεκριμένα, τον περασμένο Φεβρουάριο και στην αναμέτρηση με τους «κίτρινους» για το Europa League στο «Κλ. Βικελίδης», ο Κώστας Μενδρινός ήρθε σε επικοινωνία με book, προκειμένου να ποντάρει στην ομάδα που θα έκανε τη σέντρα στο ματς. Μάλιστα, όπως υποστήριξε, θα συνεννοούταν με τους Καστίγιο και Κόκε, ώστε αυτοί να μιλήσουν στον Κάρλος Τέβες και να «στήσουν» την πρώτη σέντρα. «Είναι αδύνατον να έχει συμβεί αυτό. Ο Κάρλος ποτέ δεν έχει εμπλακεί σε τέτοιο περιστατικό και κανείς ποτέ δεν τον πλησίασε» υποστήριξε σχετικά ο εκπρόσωπος του Αργεντινού επιθετικού των «πολιτών»!