Ούτε 15 εκατ. ευρώ ο Νεϊμάρ

Κάθε άλλο παρά εντυπωσιασμένος έμεινε ο Φλορεντίνο Πέρεθ από το ντεμπούτο του Νεϊμάρ στο Κόπα Αμέρικα, όπου η Βραζιλία έμεινε στο 0-0 με την αντίστοιχη της Βενεζουέλας.



Ούτε 15 εκατ. ευρώ ο Νεϊμάρ
Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, μάλιστα, έσπευσε με δηλώσεις του να υποτιμήσει τον Βραζιλιάνο επιθετικό, τονίζοντας ότι δεν αξίζει τα 45 εκατομμύρια ευρώ που ζητάει η Σάντος για να τον παραχωρήσει.

«Μπα, αυτός ο τύπος δεν αξίζει ούτε 15 εκατομμύρια ευρώ» τόνισε στη “Mundo Deportivo”, ο ισχυρός άνδρας των Μαδριλένων.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Σάντος, Λουίς Άλβαρο ντε Ολιβέιρα αποκάλυψε σε Μέσα της πατρίδας του: «Πέντε πρόεδροι με έχουν ρωτήσει για τον Νεϊμάρ, αλλά όταν έρθει το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014, αυτός θα είναι ακόμα εδώ».