Όλα ανοιχτά…

Επαναληπτικός αγώνας στο «Βάλεϊ» με την Τσάρλτον να υποδέχεται την Σουίντον και να επιδιώκει την ανατροπή του 2-1 με το οποίο ηττήθηκε στο πρώτο παιχνίδι. Η ομάδα που θα προκριθεί, θα βρεθεί στον τελικό του Γουέμπλεϊ για τα πλέι-οφ της Λιγκ1.



Όλα ανοιχτά…

Τι έγινε στο πρώτο παιχνίδι

Παρουσιάστηκε καλύτερη η Σουίντον, εκμεταλλεύτηκε την έδρα της και επικράτησε με 2-1 της Τσάρλτον. Προηγήθηκε με δυο τέρματα, όμως οι «άντικς» σε μια στιγμή αδράνειας της άμυνας, δέχτηκαν την μείωση του σκορ. Στα τελευταία λεπτά, η Σουίντον θα μπορούσε κάλλιστα να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ, καθώς είχε δοκάρι σε κεφαλιά του Πέρικαρντ.

 

Τσάρλτον

Παρά το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, οπρόεδρος της Τσάρλτον, Ρίτσαρντ Μούραϊ φάνηκε αισιόδοξος ότι η ομάδα μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση και να προκριθεί. Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Όλοι γνωρίζουν ότι είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για τον σύλλογο. Αν και η Σουίντον έχει ένα ελαφρύ αβαντάζ από το πρώτο παιχνίδι, το γεγονός ότι αγωνιζόμαστε τώρα στο Βάλεϊ μπορεί να κάνει από μόνο του, την διαφορά». Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του προπονητή, Φιλ Πάρκινσον: «Θα είναι γεμάτο το γήπεδο και σίγουρα θα είναι δύσκολο για τον αντίπαλο. Δείξαμε χαρακτήρα στο πρώτο παιχνίδι και πετύχαμε ένα υπερπολύτιμο τέρμα».

 

Αγωνιστικά νέα

Από τεστ ετοιμότητας θα περάσει ο αμυντικός Σαμ Σοντζ που αντιμετωπίζει ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού. Αν δεν τα καταφέρει, ο Μιγκέλ Λέϊρα αναμένεται να τον αντικαταστήσει στο χώρο των χαφ. Παραμένουν εκτός οι στόπερ Γιούγκα και Μπέϊσι λόγω τραυματισμών.

 

Σουίντον

Μετά το τέλος του πρώτου αγώνα, ο τεχνικός της Σουίντον, Ντάνι Γουίλσον είχε ανάμεικτα συναισθήματα. Ικανοποιημένος από την νίκη αλλά προβληματισμένος από το γκολ που δέχτηκε η ομάδα του, με αποτέλεσμα η πρόκριση να παραμένει ανοιχτή. Πάντως, στις δηλώσεις του, ενόψει του επαναληπτικού, υποστήριξε ότι δεν πρόκειται η ομάδα του να «κλειστεί» πίσω. Χαρακτηριστικά είπε: «Θα αγωνιστούμε με θετική αύρα. Δεν πρόκειται να περιμένουμε τον αντίπαλο για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Πρέπει να αγωνιστούμε όπως την Παρασκευή. Αρκετές φορές φέτος πετύχαμε σημαντικά γκολ εκτός έδρας και το ίδιο ελπίζουμε να κάνουμε και τώρα. Δεν νομίζω ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι μπορεί να λήξει 0-0. ίσως αν είχαμε κερδίσει με 3-1 τώρα θα κοιτάζαμε το παιχνίδι από διαφορετική σκοπιά».

 

Αγωνιστικά νέα

Στον αγωνιστικό τομέα, ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, Μπίλι Πάϊντερ δίνεται αμφίβολος για συμμετοχή λόγω τραυματισμού. Ο Γουίλσον κρατάει κλειστά τα χαρτιά του, για το αν ο παίκτης θα προλάβει να είναι έτοιμος. Πάντως στο πρώτο παιχνίδι αγωνίστηκε σαν αλλαγή ο επιθετικός Πέρικαρντ μετά από αρκετό διάστημα απουσίας λόγω τραυματισμού και έδειξε έτοιμος. Οι Όστιν και Γουάρντ αναμένεται να αποτελέσουν κατά πάσα πιθανότητα το επιθετικό δίδυμο. Κανένα άλλο πρόβλημα απουσίας.