Το τέλος της «χρυσής» γενιάς…
Τα πιτσιρίκια μεγάλωσαν, ωρίμασαν ποδοσφαιρικά, άσπρισαν και ήρθε η ώρα να πουν αντίο. Η αποχώρηση του Γουές Μπράουν έπειτα από δεκαπέντε χρόνια σηματοδότησε το τέλος της «χρυσής γενιάς» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τη δεκαετία του 90’.

Ο μοναδικός που έχει απομείνει από την ανεπανάληπτη, μέχρι σήμερα, φουρνιά των ακαδημιών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ο Ράιαν Γκιγκς. Ο Ουαλός μεσοεπιθετικός συνεχίζει, ακούραστα να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην πρώτη και τελευταία ποδοσφαιρική του αγάπη, διατηρώντας «ζωντανή» την ανάμνηση των πιτσιρικάδων που στα μέσα της δεκαετίας του 90’ μεσουράνησαν με την κόκκινη φανέλα!
Οι υπόλοιποι είπαν αντίο. Ορισμένοι γιατί επέλεξαν άλλες πολιτείες και άλλοι αισθάνθηκαν τα πόδια τους… ασήκωτα, ανακοινώνοντας την αποχώρησή τους από την ενεργό δράση.
Οι Ντέιβιντ Μπέκαμ, Γουές Μπράουν, Φιλ Νέβιλ και Νίκι Μπατ βγάζουν αλλού… το ψωμί τους, ενώ οι Πολ Σκόουλς και Γκάρι Νέβιλ αποχαιρέτησαν πρόσφατα εν μέσω επιδοκιμασιών τους αγωνιστικούς χώρους.
Και φυσικά μην ξεχνάμε τον πρωτομάστορα της σπουδαίας Γιουνάιτεντ, ονόματι σερ Άλεξ Φέργκιουσον! Άλλωστε, το παραδέχτηκε σήμερα, με αφορμή την παραχώρηση του Μπράουν στη Σάντερλαντ: «« Γουές ήταν σημαντικό μέλος της ομάδας, στα πιο πετυχημένα χρόνια της ιστορίας της»!