Φροντίζει τους 'μπέμπηδες' η Γιουνάιτεντ

Ιδιαίτερα χαρούμενος με τη νέα φουρνιά παιχτών του, δηλώνει ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Στη συγκεκριμένη λίστα προστίθενται πλέον και ο αμυντικός Κρις Σμόλινγκ από τη Φούλαμ καθώς και ο Μεξικανός επιθετικός Χαβιέρ Ερνάντεζ από την Γκουανταλαχάρα.



Φροντίζει τους 'μπέμπηδες' η Γιουνάιτεντ

Ο Σκωτσέζος τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι παραπάνω από ικανοποιημένος με την συμμετοχή πολλών εξ’ αυτών στην πρώτη ομάδα με καλή μάλιστα απόδοση: “Όλοι βοήθησαν όσο μπορούσαν. Ο Γκίμπσον σκόραρε 7 φορές και βελτιώνεται συνεχώς. Ο Ράφαελ έχει εξαιρετικές προοπτικές και πήρε αρκετά παιχνίδια.

Ο Τζόνι Έβανς δε θα έλεγα πως είναι βασικός, αλλά σίγουρα αγωνίστηκε σε πάρα πολλούς αγώνες. Του δόθηκε αυτή η ευκαιρία λόγω των τραυματισμών του Φέρντιναντ και του Βίντιτς. Το να επιδεικνύει τέτοια ποιότητα ένας κεντρικός αμυντικός στα 21 του χρόνια, δείχνει σίγουρα ότι το μέλλον εδώ του ανήκει.

Κάποιος μου είπε ότι θα μπορούσα ακόμη και ενδεκάδα να κατεβάσω με παίχτες κάτω των 21 που θα στέκονταν επάξια στη Πρέμιερ Λιγκ, αλλά αυτό δε θα το σκεφτόμουν ούτε λεπτό. Πρέπει να παίρνουν μεμονωμένα ευκαιρίες μαζί με τους έμπειρους παίχτες. Πάντως είναι όλοι ιδιαίτερα ταλαντούχοι και βλέπω πως θα έχουν συνέχεια στην ομάδα. Πάντα σχεδιάζαμε το ρόστερ κοιτώντας 2-3 χρόνια μπροστά και το ίδιο κάνουμε και τώρα”.