Ώρα πρόκρισης!

Η Μίλγουολ υποδέχεται στο «Νιου Ντεν» την Χάντερσφιλντ για τον επαναληπτικό αγώνα της ημιτελικής φάσης των πλέϊ-οφ της Λιγκ1. Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα (0-0) αφήνει ουσιαστικά ανοιχτούς λογαριασμούς.



Ώρα πρόκρισης!

Τι έγινε στο πρώτο παιχνίδι

Η Χάντερσφιλντ μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι με στόχο να πιέσει την εστία της Μίλγουολ. Οι γηπεδούχοι δημιούργησαν ορισμένες καλές ευκαιρίες αλλά δεν τις εκμεταλλεύτηκαν. Στην εξέλιξη του αγώνα, η Μίλγουολ ισορρόπησε το παιχνίδι και μάλιστα ίσως να αδικείται από το τελικό 0-0, καθώς ο διαιτητής της αναμέτρησης «έκλεισε» τα μάτια σε δυο περιπτώσεις πέναλτι εις βάρος των «λιονταριών». 

 

Μίλγουολ

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο τεχνικός, Κένι Τζάκετ ήταν δυσαρεστημένος από το γεγονός ότι δεν δόθηκε η ευκαιρία από τον διαιτητή για μια εκτέλεση πέναλτι που ίσως να άλλαζε και την εξέλιξη του αγώνα αλλά και του επαναληπτικού. Παράλληλα, ο Τζάκετ μίλησε για την εμπειρία που αποκόμισαν από τα περσινά πλέι-οφ οι παίκτες του και πιθανόν να βοηθήσει για την πρόκριση. «Μερικοί που αναφέρουν, ότι οχτώ στις δέκα ομάδες που έδωσαν στα πλέι-οφ τα πρώτα παιχνίδια στην έδρα τους προκρίνονται. Στατιστικό αλλά σε καμιά περίπτωση δεν λέει τίποτα σε μένα. Θα επιδιώξουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας».

 

Αγωνιστικά νέα

Όσον αφορά τα αγωνιστικά θέματα, ο φορ Μπατ και ο εξτρέμ Σκόφιλντ αναμένεται να περάσουν από τεστ ετοιμότητας, με τις πιθανότητες να είναι στην αποστολή υπέρ τους. Ο εξτρέμ Χάκετ δεν προλαβαίνει να δηλώσει παρόν λόγω τραυματισμού. Εκτός και ο παίκτης της χρονιάς, ο αμυντικός Νταν που είναι τραυματίας.

 

Χάντερσφιλντ

Μετά το τέλος του πρώτου αγώνα, ο τεχνικός των «Τεριέ», Λι Κλαρκ δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλο του και υποστήριξε ότι η ομάδα του ήταν τυχερή που δεν έμεινε πίσω στο σκορ, από τις δυο περιπτώσεις πέναλτι που δεν καταλογίστηκαν εις βάρος της. Ο αμυντικός Λουκέτι, πριν ολοκληρωθεί η χρονιά αποτελεί παρελθόν καθώς δεν υπολογιζόταν στα πλάνα του προπονητή του. Για τον επαναληπτικό αγώνα, ο Κλαρκ ανέφερε ότι θα παρατάξει την Χάντερσφιλντ με επιθετικούς προσανατολισμούς, στοχεύοντας σε ένα τέρμα που ίσως αποβεί καθοριστικό αναφορικά με την πρόκριση. «Έχω τους κατάλληλους παίκτες για να κυνηγήσουμε την νίκη».

 

Αγωνιστικά νέα

Στα αγωνιστικά, ο αμυντικός Τομ Κλαρκ θα απουσιάσει καθώς δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του. Έτσι, ο Πελτιέρ θα πάει στο δεξί άκρο της άμυνας και ο Ρόμπι Γουίλιαμς σαν στόπερ. Υπήρχαν αμφιβολίες για τον δανεικό μέσο από την Μάντσεστερ Γιουν., Ντάνι Ντρίκγουοτερ αλλά ο τελευταίος δήλωσε απόλυτα έτοιμος.