Νεκρός δημοσιογράφος στην Αγγλία

Νεκρός βρέθηκε πρώην δημοσιογράφος της «News of the World», στο σπίτι του στο Γουότφορντ. Σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο, ο θάνατός του δεν σχετίζεται με το σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει στην Αγγλία, με τις τηλεφωνικές υποκλοπές, καθώς ο Σον Χορ ήταν εθισμένος στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά.



Νεκρός δημοσιογράφος στην Αγγλία

Ωστόσο, η είδηση του θανάτου του εξακολουθεί να προκαλεί ερωτηματικά τα οποία παραμένουν αναπάντητα. Το σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει στη Βρετανία με τις τηλεφωνικές υποκλοπές από δημοσιογράφους της «News of the World» παίρνει διαστάσεις θρίλερ αφού προηγήθηκαν οι παραιτήσεις αστυνομικών της Σκότλαντ Γιαρντ.

Ο Σον Χορ, ο οποίος βρέθηκε νεκρός την Τρίτη το πρωί, ήταν ο πρώτος που υποστήριξε δημοσίως ότι ο Άντι Κόλσον, γνώριζε πως μέλη του προσωπικού έκαναν υποκλοπές. Υπενθυμίζεται, ότι ο Κόλσον, εκτός από πρώην διευθυντής της εφημερίδας, είχε προσληφθεί και από τον Τζέιμς Κάμερον, ως εκπρόσωπος Τύπου της αγγλικής Κυβέρνησης.

Αν και η Αστυνομία του δεν έχει επιβεβαιώσει την ταυτότητα του πτώματος, επιβεβαιώνει το γεγονός του θανάτου «στο Γουότφορντ, στην οδό Λάνγκλεϊ». Τα ακριβή αίτια του θανάτου παραμένουν αδιευκρίνιστα, κάτι που ευνοεί την παραφιλολογία και αυξάνει το μυστήριο γύρω από την υπόθεση των υποκλοπών.

Σε αυτό συνηγορεί και η δήλωση εκπροσώπου της Αστυνομίας, ο οποίος τόνισε: «Αντιμετωπίζουμε το θάνατο ως ανεξήγητο, αλλά όχι ύποπτο».