Το αλκοόλ, το κρίκετ και το ποδόσφαιρο

Διαφορετική …μυρωδιά ενδέχεται να έχουν τα επόμενα χρόνια οι κερκίδες στα αγγλικά γήπεδα, καθώς έχει αρχίσει ειδική καμπάνια για την άρση της απαγόρευσης κατανάλωσης αλκοόλ, κατά τη διάρκεια των αγώνων.



Το αλκοόλ, το κρίκετ και το ποδόσφαιρο

Το περιοδικό «FC Business» έχει έρθει σε επαφές με τους υπευθύνους και έχει ζητήσει να επιτρέπεται η κατανάλωση αλκοολούχων ποτών, εντός των γηπέδων, κατά τη διάρκεια των αναμετρήσεων.

Συγκεκριμένα, οι συντάκτες του περιοδικού έχουν στείλει επιστολές στους προέδρους 92 ομάδων, στους υπευθύνους ασφαλείας, στους ανθρώπους της Ομοσπονδίας και της Πρέμιερ Λιγκ, με σκοπό να διερευνήσουν τις προθέσεις τους, όσον αφορά στο συγκεκριμένο θέμα.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα από το Νησί, οι συντάκτες του περιοδικού έχουν έρθει σε επαφή και με εμπορικούς διευθυντές πολλών επιχειρήσεων, για να ενημερωθούν για τα οικονομικά οφέλη μιας πιθανής άρσης της συγκεκριμένης απαγόρευσης.

Η κατανάλωση αλκοόλ εντός γηπέδων απαγορεύεται από το 1985, ενώ το κύριο επιχείρημα του «FC Business» έχει να κάνει ότι κάτι αντίστοιχο δεν συμβαίνει σε άλλα αθλήματα, όπως το κρίκετ και το ράγκμπι.