Αισιόδοξος για παραμονή Γουίλιαν στην Τσέλσι ο Σάρι

Την θετική του σκέψη σχετικά με την πιθανή παραμονή του Γουίλιαν στην Τσέλσι εξέφρασε μέσω δηλώσεων του ο Μαουρίτσιο Σάρι, δείχνοντας ωστόσο παράλληλα τον προβληματισμό του κατ’ αντιστοιχία για την περίπτωση του Τιμπό Κουρτουά.



Αισιόδοξος για παραμονή Γουίλιαν στην Τσέλσι ο Σάρι

Με την επιστροφή του στο Νησί, ο Βραζιλιάνος μέσος είχε την ευκαιρία να τα πει – σε καλό κλίμα μάλιστα – με τον νέο του προπονητή στους «μπλε».

«Μίλησα μαζί του για την επιστροφή του, όχι για το μέλλον του. Υπήρξε μια πολύ θετική συζήτηση. Δεν υπάρχει θέμα με τον Γουίλιαν. Πιστεύω πως θα παραμείνει, είμαι αρκετά αισιόδοξος», ανέφερε ο Ιταλός, σχετικά με τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Γουίλιαν να «πολιορκείται» στενά από τις Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα.

Αποτέλεσμα εικόνας για courtois chelsea

Στον αντίποδα, ο Σάρι δεν έκρυψε την άγνοια του για το τι μέλλει γενέσθαι με τον Τιμπό Κουρτουά και το αν θα παραμείνει στο δυναμικό των Λονδρέζων, καθώς ηχούν οι «σειρήνες» της Ρεάλ: «Δεν γνωρίζω, αυτή τη στιγμή είναι τερματοφύλακας της Τσέλσι. Δεν ξέρω για το μέλλον. Εξαρτάται απ’ τον σύλλογο. Ιδίως εξαρτάται από εκείνον. Ελπίζω όμως πως θα παραμείνει τερματοφύλακας μας».

Χρήστος Γραβιάς