Μένει και… παλεύει ο Μαρσιάλ

Αποφασισμένος να παραμείνει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να παλέψει ώστε να καθιερωθεί στην βασική της εντεκάδα, εμφανίζεται ο Αντονί Μαρσιάλ.



Μένει και… παλεύει ο Μαρσιάλ

Αν και ολόκληρο το καλοκαίρι παρουσιαζόταν με το… ενάμιση πόδι εκτός «Ολντ Τράφορντ», εξαιτίας και του ενδιαφέροντος από πλευράς Μπάγερν Μονάχου και Γιουβέντους, ο Αντονί Μαρσιάλ φαίνεται πως θα φοράει τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Όπως αναφέρει μερίδα των βρετανικών Μέσων σήμερα (22/8), ο Γάλλος επιθετικός δεν πρόκειται να πιέσει περαιτέρω ώστε να πάρει μεταγραφή σε άλλη ομάδα, αλλά επιθυμεί να παραμείνει και να παλέψει για να κερδίσει θέση βασικού στην ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο.

Παρά τον υψηλό ανταγωνισμό που υπάρχει στις θέσεις της επίθεσης, ο 23χρονος θα πάρει λογικά και άλλες ευκαιρίες, ιδίως από την στιγμή που στις πρώτες «στροφές» της νέας σεζόν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν «πατάε»ι καλά (όπως έδειξε στην ήττα από την Μπράιτον) και ο Μουρίνιο μπορεί να χρειαστεί να δοκιμάσει πρόσωπα και καταστάσεις ενόψει της συνέχειας.

Χρήστος Γραβιάς