Ο Ρούνεϊ και οι άλλοι

Ο Γιόχαν Κρόιφ βλέπει την Εθνική Αγγλίας να παρατάσσεται εντός γηπέδου με τον Γουέιν Ρούνεϊ ως δύναμη πυρός στη σύνθεση της και δέκα ακόμη ποδοσφαιριστές πίσω του.



Ο Ρούνεϊ και οι άλλοι

Ο "Ιπτάμενος Ολλανδός" πιστεύει ότι τα "λιοντάρια" θα πληρώσουν στο Μουντιάλ τη τάση τους να στηρίζονται τόσο πολύ σε ξένους παίχτες στο αγγλικό πρωτάθλημα: "Όλοι ξέρουν πως έχει η κατάσταση στην Αγγλία. Πόσοι Άγγλοι αγωνίζονται αλήθεια σε κορυφαίο επίπεδο; Σίγουρα όχι αρκετοί και αυτό είναι ένα μεγάλο πρόβλημα που θα βρουν μπροστά τους. Ο Γουέιν Ρούνεϊ είναι ένας εξαιρετικός επιθετικός, αλλά τι να σου κάνει μόνος του; Υπάρχουν εκεί 32 ομάδες και μόνο μία θα επικρατήσει στο τέλος.

Ο Φάμπιο Καπέλο είχε κάποια πολύ καλά αποτελέσματα ως τώρα και τον έχω σε ιδιαίτερη εκτίμηση. Δε θα μου έκανε μεγάλη εντύπωση μια καλή πορεία της ομάδας του, αλλά η τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου μετά τους ομίλους είναι κάτι εντελώς διαφορετικό.

Η Βραζιλία, η Ισπανία και η Αργεντινοί έχουν τεχνικά ποιοτικότερους ποδοσφαιριστές. Το θέμα είναι πώς θα δαμάσουν το ταλέντο τους".